Logo Gadero
service

Zelf als showroom fungeren levert korting op

Voor wie wil besparen op een nieuw tuinhuis of overkapping en het leuk vindt mensen te ontvangen in de eigen tuin, heeft houthandel Gadero iets totaal nieuws bedacht: klanten die willen deelnemen ontvangen korting door zelf als showroom te fungeren. Nergens komt een overkapping of tuinhuisje zo mooi naar voren als in een echte aangeklede tuin bij de mensen thuis. Gadero geeft 5% korting aan klanten die bereid zijn als showroom te fungeren. We beperken bovendien het aantal bezoeken bij de klant tot maximaal 4 keer in uitsluitend het eerste jaar. Het is niet verplicht en we doen dit uitsluitend voor onze grote bouwwerken, zoals de overkappingen, kapschuren en tuinhuizen. Bent u trots op uw buitenverblijf en brengt u dit graag over aan anderen? Ontvang dan korting door als zelfshowroom te functioneren.

  • Zelf showroom geldt alleen voor kant-en-klare tuinhuisjes, kapschuren, overkappingen en dergelijke van minimaal 1000,- euro

  • Klant krijgt eerste 2% korting op aankoopbedrag retour aan de hand van minimaal 6 foto's aangeleverd door de klant. (6 foto's dienen met een fotocamera gemaakt te worden, niet met de telefoon. Maak verschillende detailfoto's van de houtenconstructie of bijvoorbeeld de ramen en 1 overzichtfoto van het tuinhuis of overkapping. Zorg ervoor dat de foto's niet over- of onderbelicht zijn.)

  • Maximaal 4 bezichtigingen per jaar en op afspraak in overleg met u. Per bezichtiging ontvangt u 1% korting, met een maximum van in totaal 5%, dus 3 bezichtigen.

  • Soms vragen we of het opbouwproces mogen filmen door Gadero TV.

  • Geef bij u bestel opmerkingen aan dat u meedoet aan de zelf showroom actie.

Voor meer informatie neem contact met ons op of maak een afspraak als u langs wilt komen.

Aluminium veranda