Logo Gadero
service

Wovar Karabijnhaak RVS 5 x 50 mm

Productnummer
WV66337-50
IJzersterk verzinkt staal
karabijnhaak_verzinkt
model_karabijnhaak_verzinkt
Vanaf

3,63

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
5 cm
Niet op voorraad
3,42
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
3,63
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
3,95
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
5,52
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
6,05
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
10,25
Houd mij op de hoogte
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • IJzersterk

  • Wovar A-kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Zelfsluitend

  • Oxideert niet

Specificaties

Offerte knop
Ja
Lengte
5 cm
Dikte
0,5 cm

Wovar Karabijnhaak RVS 5 x 50 mm

Deze 5 x 50 mm karabijnhaken zijn gemaakt van RVS A4. De RVS karabijnhaken worden veel gebruikt voor het ophangen van schaduwdoeken maar bijvoorbeeld ook in de klimsport. Het voordeel van RVS is dat dit niet kan gaan oxideren. Daarnaast zijn de haken zelfsluitend. Deze 5 x 50 mm karabijnhaken van RVS zijn geschikt voor een maximaal belastbaar gewicht van 570 kg.