Logo Gadero
service

Drywood Woodstain VV Equal Weathering 2,5 Liter voor gevelbekleding vergrijzing

Productnummer
LDS15153-2-5L
Beits voor een egaal vergrijsde gevel
vergrijst

94,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zorgt voor een mooie egale vergrijzing

  • Beschermt het hout

  • trekt diep in het hout

  • Is makkelijk te onderhouden

  • Moet rondom aangebracht worden

Specificaties

Kleur
Grijs

Drywood Woodstain VV Equal Weathering 2,5 Liter voor gevelbekleding vergrijzing

Heeft u houten gevelbekleding aan uw muur of bent u van plan om dit te gaan realiseren? Vergeet dan niet te beitsen! Met de juiste beits kunt u de levensduur van uw hout verlengen. Er bestaan beitsen in verschillende kleuren. Zoals u misschien wel weet vergrijst hout na verloop van tijd. Veel mensen vinden vergrijst hout erg mooi en wachten dit proces dan ook graag af. Echter is er vaak een probleem. Gevels verkleuren vaak niet mooi egaal. Dit komt omdat de ene plek meer zon opvangt dan de andere plek. Ook worden verschillende planken niet alllemaal even nat. Deze en nog veel meer factoren kunnen er voor zorgen dat gevelbekleding niet mooi egaal vergrijst.

Gelukkig is er een oplossing. Drywood Teknos heeft namelijk de meest hoogwaardige beits voor gevelbekleding uitgebracht in de kleur Equal Weathering. Deze grijze kleur geeft gelijk een vergrijsde uitstraling. Het grote voordeel is dat het hout zo veel meer egaal grijs is. Na verloop van tijd zullen er echter wel weer kleine verschillen ontstaan. Dit geld met name tussen de zonkant en de andere kant van uw gevel. Daarom is het belangrijk om jaarlijks te controleren of de vergrijzing nog mooi egaal is. Zo niet, dan kunt u de gevel opnieuw bewerken met Drywood Woodstain VV Equal Weathering.

Tips bij het aanbrengen

Het aanbrengen is nog een serieuse klus. Teknos Drywood adviseert normaal gesproken om de eerste twee lagen machinaal rondom aan te brengen in een fabriek. U kunt dit echter ook zelf doen. Breng de eerste lagen rondom aan om te voorkomen dat het hout gaat kromtrekken. Vervolgens kunt u na montage nog eens een laag aanbrengen aan de zichtzijde. Ter onderhoud kunt u de zichtzijde eens in de zoveel tijd gebruiken. De beits is makkelijk overschilderbaar. Het aanbrengen kunt u doen op een manier die u het makkelijkste vindt. Over het algemeen is een blokkwast, plattekwast of verfroller erg geschikt.

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u graag naar het instructieblad.