Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet

Productnummer: DE39627

€ 26,38 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet

  • Mooie antraciet kleur
  • Luxe Deens rabat motief
  • Aan beide zijden zelfde aanzicht
  • Licht in gewicht vergeleken brede onderplaten
  • Kleur kan doffer en lichter worden door UV straling

Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet

Gaat u een schutting plaatsen met betonpalen en bent u nog opzoek naar een luxe onderplaat? Deze motief platen zijn voorzien van een modern triple blokprofiel motief. De platen hebben een dikte van 4.8 cm, een hoogte van 26 cm en een lengte van 184 cm in de kleur antraciet. De onderplaten hebben een gewicht van 43 kg en zijn voorzien van veer en groef zijden zodat u deze platen eenvoudig in elkaar schuift. Bovendien zijn de betonplaten aan beide zichtzijden hetzelfde. Let er wel op dat de kleur van de onderplaten door UV-straling doffer en lichter kan worden na verloop van tijd.

Deens rabat motiefplaten

U bevestigd deze motiefplaat eenvoudig tussen betonpalen dankzij de mes en groef zijden. Combineer deze platen met bijvoorbeeld een 150 cm hoog houten tuinscherm en antraciet betonpalen. Per scherm heeft u 2 onderplaten nodig. Voor een complete beton schutting is het ook mogelijk om de platen op elkaar te stapelen. Dek de platen af met antraciet afdekkap voor een strakke erfafscheiding. Plaats de eerste plaat iets in de grond voor een geheel dichte schutting.

Wij leveren ook betonnen onderplaten in andere motieven zoals zweeds rabat houtmotief of leisteen motief. Let wel op de onderscheid tussen smalle en brede motiefplaten. Bekijk ook ons complete assortiment van betonnen sleufpalen met houtenschermen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Motiefplaat Beton Deens Rabat Triple Blokprofiel Beton Deens Rabat motiefplaat 4.8 x 26 x 184 cm Antraciet Op voorraad
€ 26,38 Per stuk incl. BTW