Beton Onderplaat Smal Antraciet Rabat Hout Motief 4.8 x 26 x 184 cm Lichtgewicht

Productnummer: DE39612-48-260-1840   |   Makkelijker hanteerbaar dan brede onderplaten   |  

Afwijkende levertijd Ca. 10 werkdagen

€ 34,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beton Onderplaat Smal Antraciet Rabat Hout Motief 4.8 x 26 x 184 cm Lichtgewicht

  • Voor een luxe betonschutting of grondkering
  • Met mooie Romeinse rots tekening
  • Lichter in gewicht dan brede onderplaten
  • Tweezijdig hetzelfde aanzicht
  • Niet geschikt voor elke betonpaal

Beton Onderplaat Smal Antraciet Rabat Hout Motief 4.8 x 26 x 184 cm Lichtgewicht

Een schutting van beton, met de uitstraling van hout? Dat maakt u met deze lichtgewicht betonplaten met Rabat Hout motief. Deze betonplaten zien eruit als gestapelde potdekselplanken en geven uw schutting een fraai aanzicht. Deze betonplaten hebben aan beide kanten hetzelfde aanzicht, zodat u uw betonschutting ook met de buren kunt delen. Deze smalle onderplaten wegen ‘maar’ 30 kg, waardoor ze veel makkelijker te verwerken zijn dan de zwaardere brede onderplaten. Voor een volledige schutting heeft u ook nog betonpalen en een tuinscherm nodig. Of u vult de hele betonpaal met onderplaten voor een moderne schutting. U vindt deze producten bij de bijbehorende producten. 

Antraciet betonplaat met Rabat Hout motief

Deze smalle onderplaten van beton zijn 26 cm hoog, 4.7 cm dik en 184 cm lang. U plaatst ze in betonpalen met dezelfde kleur om een schutting van beton te maken. Deze betonpalen zijn uitgerust met een sponning waar de platen precies in passen. Bovendien kunt u de betonplaten combineren met een houten tuinscherm van 150 cm hoog. Per tuinscherm heeft u twee onderplaten nodig. Deze platen hebben een veer- en groefverbinding, waardoor ze nagenoeg naadloos in elkaar vallen. Zo ziet u geen verschil tussen smalle of brede onderplaten. Om uw schutting af te maken gebruikt u een antraciet afdeklat van beton boven de onderplaten. 

Met betonpalen en tuinschermen van Gadero maakt u uw schutting compleet. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Onderplaat beton smal antraciet Rabat Hout motiefBeton Onderplaat Smal Antraciet Rabat Hout motief 4.8 x 26 x 184 cm Lichtgewicht   |   Makkelijker hanteerbaar dan brede onderplaten   |  
€ 34,95 per stuk incl. btw