Logo Gadero
service

Beton Onderplaat Romeinsmotief 3.5 x 36 x 184 cm Wit/Grijs - Type E

Productnummer
DE40019
Fraai Romeinsmotief
betonplaat_155726_1
romeinsmotief_witgrijs
romeinsmotiefplaat_beton_3
romeins_motief_betonschutting
Per stuk

42,75

incl. BTW

1728 stuks op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
184 cm
Breedte
36 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Dubbelzijdig Romeins rotsmotief

  • Fraai Romeinsmotief

  • Geschikt voor grondkering en betonpaal

  • Wordt iets doffer en lichter door UV-licht

  • Relatief zware motiefplaat

Specificaties

Gewicht
60 kg
Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
184 cm
Breedte
36 cm
Dikte
3,5 cm

Beton Onderplaat Romeinsmotief 3.5 x 36 x 184 cm Wit/Grijs - Type E

Wilt u een PVC vloer zonder dure en vervelende egalisatie werkzaamheden? Dan is het Solcora klik pvc iets voor u. Het klik pvc is makkelijk te verwerken dankzij een fijne en sterke klik verbinding gelijk aan laminaat.
De nieuwste drager die gemaakt is van een PVC en Kalksteen zorgt voor een sterke PVC vloer die vrijwel niet gaat werken. Daarnaast worden deze vloeren enorm schoon geproduceerd. Er zitten namelijk geen schadelijke weekmakers in. Een gezond en veilig binnenklimaat, wel een zo fijne gedachte! De pvc klik vloeren zijn gelukkig verkrijgbaar in een verschillende kleuren, voor ieder wat wils dus. Deze Solcora Ceniza Wiscombe Ash beschikt over een rustige en lichte houtstructuur, vergelijkbaar aan een onbehandelde parket vloer.

De Solcora Ceniza Wiscombe Ash 55411 is zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. De sterke slijtlaag van 0,3 mm maakt het mogelijk om de vloer ook toe te passen in zware huishoudelijke omstandigheden. Zelfs voor licht commercieel gebruik zijn deze vloeren uitermate geschikt. Doordat de PVC stroken waterbestendig zijn gemaakt is deze click PVC vloer ook uiterst geschikt om te leggen in vochtige ruimten als een keuken of badkamer. Zo onstaat een sterke vloer die enorm gebruiksvriendelijk is, even dweilen of afnemen met een vochtige doek is geen enkel probleem.

De slijtvastheid van de vloer zorgt ervoor dat u lang kan genieten van het prachtige design. De PVC vloerdelen zijn extra comfortabel gemaakt door een zacht loopgeluid te veroorzaken. Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 20 jaar over deze PVC stroken. Mocht u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.