26 okt

Alleen bij Gadero: Deens rabat blokprofiel

Op zoek naar een bijzonder profiel voor uw gevel, iets wat u nergens anders ziet? Kies dan voor deze Deens rabat blokprofielen. Dit unieke product is exclusief verkrijgbaar bij Gadero. Deens rabat heeft drie strakke banen, waardoor het ook wel triple profiel genoemd wordt. 

Gebruik deze prachtige rabatdelen voor een gevel, dichte schutting of achterwand van een overkapping. Hieronder vertellen wij u alles over de verschillende toepassingen van deze buitengewone Deen rabat profielen. 

Schutting Bankirai

Voordeel Deens Rabat

De drie banen, die een beetje lijken op zee golven, zorgen ervoor dat deze Deens rabat profielen echt opvallen. De strakke banen geven uw schutting, achterwand of gevel een moderne uitstraling. Ook zorgen ze voor mooie doorlopende lijnen op uw gevel of schutting. Danish Design noemen wij dat. Deze profielen zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen, wat ze zeer veelzijdig maakt. U vindt Deens Rabat in verschillende houtsoorten en lengtes bij Gadero. Zo is er altijd een profiel wat bij u aankomende tuinproject past. 

Moderne schutting

Deens rabat dichte schutting

Als u aan een drukke straat woont of gewoon verlangt naar wat meer privacy in de tuin, dan kiest u voor een dichte schutting. Zweeds rabat wordt hier misschien nog wel het meest voor gebruikt, maar dit is wel een heel uitgesproken profiel. Wilt u liever een strakke schutting? Dan kiest u voor onze Deens rabat blokprofielen. U stapelt deze blokprofielen op elkaar tot een strak geheel. De rechte lijnen geven uw schutting een interessant profiel. Voor een duurzame schutting gebruikt u Deens rabat gemaakt van hardhout. 

Lariks Douglas achterwand

Bankirai schutting

Veel van onze klanten plaatsen een overkapping van Lariks Douglas in de tuin. Deze houtsoort is geliefd om de voordelige prijs en karakteristieke uiterlijk. Daarnaast is een overkapping een heerlijke plek te zitten. Voor meer beschutting voegt u een achterwand aan uw overkapping toe. Natuurlijk maakt u die wand ook van Lariks Douglas, zo is uw overkapping een geheel. Met onze Deens Rabat blokprofielen van Lariks Douglas creëert u een dichte wand met een speels en modern uiterlijk. Behandel deze Lariks Douglas wel met een transparante beits om de levensduur te verlengen.

Thermisch gemodificeerde gevelbekleding

Deens Rabat gestapeld

Gebruikt u liever geen hardhout omdat u het te vervuilend vindt en is Lariks Douglas u niet duurzaam genoeg? Dan is thermisch gemodificeerd hout de oplossing voor u. In ons assortiment aan gevelbekleding ziet u steeds meer thermo hout, zoals het ook wel genoemd wordt. Deze houtsoorten zijn milieuvriendelijk verduurzaamd met behulp van stoom. Deze warmtebehandeling verlengt de levensduur van het hout enorm, zodat ze soms wel twee keer zo lang mee gaan. Ook zorgt de behandeling ervoor dat het hout vormvast en licht van gewicht is. Ideaal voor een gevel natuurlijk. De triple profielen van Ayous zijn hier een goed voorbeeld van. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met deze unieke Deens rabat blokprofielen? In de onderstaande afleveringen leggen wij precies uit hoe u een dichte schutting maakt met deze mooie profielen. 

Bankirai schutting

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!