Logo Gadero
service
Blog

Bekijk hier de winnende projecten van de fotowedstrijd 2021!

Joanie
Geschreven doorJoanie
Geplaatst20-01-2022

Zoekt u inspiratie voor een tuinproject? Wilt u graag een nieuwe vlonder, overkapping of gevel maken, maar weet u nog niet in welke stijl? Elk jaar organiseren wij een fotowedstrijd waar trotse klussers foto’s kunnen insturen van hun bouwwerk met Gadero producten. Laat u inspireren door de drie winnaars van 2021.

Vlonder van Bankirai hardhout

Bent u ook benieuwd naar de winnende klusprojecten van de Gadero fotowedstrijd 2021? Bekijk dan hieronder wat de prijswinnaars gemaakt hebben.

Landelijke vlonder van Bankirai hardhout

Familie Roos heeft meerdere prachtige foto’s ingestuurd van hun vlonder van Bankirai terrasplanken. Een aanlegsteiger waarvan de beschoeiing en trap bekleed zijn met dezelfde planken als de vlonder. Familie Roos vertelde ons dat ze geen ervaren klussers zijn, maar met behulp van de klusvideo’s van Gadero TV deze klus wel aandurfde. Het resultaat er mag zeker zijn. ⁠

Fotowedstrijd winnaar vlonder Bankirai

Familie Roos zegt het volgende over het proces: “We hebben een beschoeiing geplaatst met behulp van Gadero TV 113 en de basis van de vlonder aangelegd dankzij Gadero TV 36. Hierna hebben we de vlonder afgewerkt met Bankirai planken. Door het 2-in-1 verzinkboortje en de tip van het hulp-latje van Gadero TV 131 zijn de schroeven mooi strak gemonteerd. De trap was eenvoudig te realiseren door de drie trapbalken en Gadero TV 18. Daarna hebben wij de gehele vlonder in de olie gezet. We zijn heel blij met het resultaat.”

Kunt u ook klustips gebruiken? Bekijk ons YouTube kanaal Gadero TV voor meer dan 200 klusvideo’s.

Tuintrends 2022

Luxe open gevel van rhombus Red Cedar

Celester heeft de gevel van zijn tuinhuis en de schutting laten bekleden met rhombus Red Cedar. Rhombus is een vorm van open gevelbekleding. Het voordeel hiervan is dat deze gevelbekleding goed geventileerd wordt en hierdoor een lange levensduur heeft. Hierdoor heeft het gevelhout ook een lange levensduur. Rhombus is erg populair. U kunt het gebruiken voor uw gevel, maar het wordt ook steeds vaker gebruikt als schutting. Zoals u kunt zien, zorgt dit voor een zeer luxe uitstraling.

Fotowedstrijd winnaar Red Cedar

Celester zegt het volgende over zijn prachtige aanwinst: “Wij hebben gebruik gemaakt van Red Cedar hout met daarachter een zwart doek. Dit zorgt voor een moderne, strakke maar toch ook warme look in de tuin. De latten zijn verticaal aangebracht om het zichtveld tevens naar het sedum dak te brengen. Tevens zijn de rhombus planken doorgetrokken en is dit nu onze nieuwe schutting. De verlichting is van Philips Hue wat in de avond alle materialen extra accentueert en voor een mooi geheel zorgt. Dit in combinatie met het groene dak zorgt er voor dat mensen die langslopen toch even stilstaan en naar binnen gluren. Wij zijn in ieder geval erg trots op het vakwerk, de mooie materialen en ons ontwerp. Wij zijn klaar voor de zomer!”

Wilt u ook rhombus planken gebruiken voor uw gevel of schutting? Bekijk ons assortiment rhombus.

Kapschuur Bergen met zwarte wanden overkapping

Moderne overkapping van Lariks Douglas

Dick heeft de kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas in zijn tuin geplaatst een helemaal naar zijn eigen smaak gemaakt. Hoe hij dit heeft gedaan? Lees snel verder.

Fotowedstrijd winnaar overkapping

“Voor het dak hebben we gebruik gemaakt van de dakpanprofielplaten in de kleur zwart. Vanaf een afstand zijn deze niet van echte dakpannen te onderscheiden. Een kapschuur heeft een mooie hoge open voorzijde. Om enerzijds wat beschut te zitten, maar anderzijds toch de openheid te behouden, hebben we twee verticale wandmodules (shutters) bij besteld. Deze zijn aan de bovenzijde aan de dak vastgeschroefd en aan de onderzijde hebben we hoogteverstellers gebruikt. Deze hebben we iets bij gezaagd zodat ze niet buiten het hout uit staken. Als vloertegels hebben we de Estetico Verso Pit Black gekozen. Een iets gewerkte 60x60 tegel, maar wel een die voldoende rust geeft.”

Gaat u dit jaar bezig met een tuinproject en gebruikt u hiervoor producten van Gadero? Laat zien hoe trots u bent en doe mee aan de fotowedstrijd 2022! Deel de foto’s van uw klusproject met ons en maak kans op een cadeaubon t.w.v 150,- voor Gadero.nl.