Logo Gadero
inspiratieservice
Blog

Iets anders dit jaar? Koop een houten kerstboom!

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst14-12-2018

Met een houten kerstboom haalt u echt iets anders in huis deze kerst. Het is een goed alternatief voor iedereen die geen zin heeft in naalden en een kunstkerstboom ook niet zitten. Daarnaast is een houten kerstboom een echte blikvanger in elke woonkamer. Maar ook voor bedrijven is deze kerstboom van planken zeer geschikt. Geen rommel en wel de kerstsfeer op het kantoor. Bij Gadero vindt u verschillende houten kerstbomen in het assortiment.

Kerstboom steigerhout dicht led verlichting 170cm

Zo hebben wij 3D kerstbomen en luxe planken kerstbomen in verschillende kleuren en houtsoorten op voorraad. Lees verder voor ons complete aanbod aan houten kerstbomen.

3D kerstboom

Geen zin in een echte kerstboom, maar wel graag iets wat op een kerstboom lijkt in huis? Kies dan voor één van onze mooie 3D houten kerstbomen. Deze bomen bestaan uit gestapelde houten planken, die u naar eigen inzicht kunt draaien. Zo ontstaat de vorm van een kerstboom. Deze houten 3D kerstbomen doen met een hoogte van 172 cm niet onder aan veel ‘gewone’ kerstbomen. Zo heeft u toch een vullende kerstboom in huis, zonder het gedoe van een echte of kunstkerstboom. Gadero heeft onder andere zwarte, witte, gray wash en mixed kleuren 3D kerstbomen in het assortiment. 

Sloophout boom latten zonder ballen

De planken zijn eenvoudig te versieren met lampjes, kerstballen en andere ornamenten. De ideale kerstboom voor bedrijven. Zet deze houten kerstboom in uw showroom, werkplaats of op kantoor. Het voordeel van deze bomen is dat u ze na het kerstseizoen makkelijk opruimt. Deze planken zijn op één rechte lijn te schuiven, zodat de boom weinig ruimte inneemt op zolder of in de garage.

Houten kerstboom

Met een houten kerstboom van planken heeft u een echte blikvanger in huis. Deze kerstbomen ziet u vaak in een kleine versie, bijvoorbeeld voor in de vensterbank of op een bijzettafel. Bij Gadero pakken we het iets groter aan. Deze houten kerstbomen zijn 170 cm hoog en 95 cm breed. Zo heeft u dus een volwaardige kerstboom in huis, alleen dan zonder de takken. Gadero heeft deze kerstbomen van verschillende houtsoorten en in verschillende kleuren in het assortiment. Zo vindt u bij ons een luxe houten boom van tigerwood, een chique zwarte boom of een populaire boom van steigerhout. Deze kerstbomen van planken zijn voorzien van 5 aflegplankjes, zodat u ze kunt versieren met kerstballen, beeldjes en andere kerstdecoraties. 

Tigerwood houten kerstboom kerstversiering

Houten kerstboom met licht

Om de houten kerstboom te versieren gebruikt u, net als bij een echte kerstboom, natuurlijk kerstverlichting. Bij een 3D boom hangt u de lampjes eenvoudig aan de ‘takken’. Om de lampjes mooi over de houten planken te draperen kunt u ze vastnieten, bijvoorbeeld met een nietpistool. Daarnaast zijn er mooie LED strips, die u onder de planken vast maakt. Zo schijnt het licht over uw hele boom.

Ook de 2D houten kerstbomen zijn te verlichten met LED kerstverlichting. Met het meegeleverde boortje maakt u eenvoudig gaatjes in de planken. Zo kiest u zelf waar u de verlichting plaats en heeft u een houten boom helemaal naar eigen smaak ingericht. 

kerstboom hout zwart verlichting

Houten kerstboom versieren 

Het is wel zo leuk om de houten boom meteen na levering te kunnen versieren. Bestel daarom bij Gadero direct de kerstballen en kerstverlichting mee. Zo hebben wij verschillende versierpakketten, samengesteld uit onbreekbare kerstballen. Als een kerstbal dan een keer van een plankje afvalt is dat dus geen probleem. Daarnaast kunt u de kerstballen ook aan de plankjes vastnieten om de kerstboom extra opvallend te versieren. Wij hebben ook andere leuke accessoires om bij de boom te zetten. Zo bevat ons kerstdecoratie assortiment onder andere design rendieren. Deze prachtige zilveren rendieren staan mooi aan de voet van elke boom.

Een eigen houten kerstboom deze kerst? Bekijk dan ons hele aanbod aan houten kerstbomen