Logo Gadero
service

Kerstboom decoratie

Let op! Gadero heeft besloten de echte kerstbomen en kerstversiering uit het assortiment te halen. Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar in 2023.

Heeft u vragen over een vervangend product, neem dan gerust contact met ons op.

Combineer uw aankoop van een echte kerstboom met kluit of gezaagd met bijpassende kerstboomversiering en kerstverlichting. Wij hebben versiering voor uw kerstboom in allerlei (bedrijfs) kleuren zoals rood, blauw, goud en zilver. De pakketten met versiering bestaan uit onbreekbare kerstballen, decoraties, kerstslingers, ophanghaakjes en desgewenst met een piek. Bestel nu uw echte kerstboom of kunstkerstboom met versiering bij Gadero.

Onze kerstversiering sets zijn populair bij bedrijven. Daarom hebben wij enkele typische bedrijfskleuren zoals rood, blauw en wit te koop. Naast uw versiering voor de kerstboom, bestelt u bij Gadero ook eenvoudig een fraaie, echte kerstboom. Kies uit de luxe Nordmann boom uit Denemarken of een goedkope groene spar met of zonder kluit.

Kerstboom versieren tips

Ontdek handige doe het zelf tips voor het monteren van de lampjes in uw kerstboom en het versieren van uw kerstboom met deze video.

Waar op letten bij het versieren van uw kerstboom?

Hier enkele tips voor het optuigen en versieren van uw kerstboom:

  • Begin onderaan of boven met het plaatsen van de kerstlampjes. Kies bij voorkeur led-verlichting, deze nemen weinig stroom.

  • Test de kerstverlichting voor u deze in de boom hangt.

  • Pak daarna de kerstslingers, hanteer minimaal 2 of 3 slingers bij een kerstboom van 2 meter.

  • Nu is het tijd voor de kerstballen en andere versieringen. Heeft u kinderen of huisdieren, kies dan niet voor kerstballen van glas, maar onze kunststof kerstballen.

  • Zorg voor circa 30-40 kerstversieringen in een kerstboom van 2 meter.

  • Sorteer kerstballen op soort of maat en verdeel ze in de boom.

  • Kerstboom op het werk? Kies bijvoorbeeld als thema uw bedrijfskleuren. Wij hebben diverse pakketten kerstboomversiering, denk aan rood, groen, blauw, goud en zilver. 

  • Kies nooit te veel kleuren, hou het bij 1 of enkele kleuren binnen een bepaald thema.

  • Leg eventueel kadootjes onder uw kerstboom voor extra sfeer of zet een rendier bij uw boom.

Lees ook onze blog met 6 tips om uw kerstboom te versieren voor meer informatie. Alvast een fijne kerst namens Gadero! Wij bezorgen uw kerstboomversiering samen met uw Nordmann, Groene spar of Zilverspar graag bij u thuis. Kies uit echte kerstbomen gezaagd zonder kluit of met kluit. 

Meest gestelde vragen over kerstboom decoratie

Inspiratie