Onze houtbomen worden gemaakt van steigerplanken, sloothout of andere naaldhoutsoort. Een houten kerstboom neemt relatief weinig plek in, kunt u snel optuigen en aftuigen en heeft een moderne uitstraling. Kies uit zowel 2d houten bomen met aflegplankjes als draaibare 3d houten kerstbomen, alle modellen worden met stevige voet geleverd. Bekijk ook onze speciale pagina met witte kerstbomen.

Bestel nu een houten kerstboom uit eigen voorraad bij Gadero, op=op en gratis bezorging (Nederland)!

Houten kerstboom versiering

Voor het versieren van houten kerstbomen kunt u op de plankjes en latten kleine kerstdecoraties plaatsen zoals sneeuwklokjes, sneeuwmannen of waxinelichtjeshouders. Ook kunt u met krammetjes en schroefjes leuke hangertjes maken aan uw houten kerstboom. Kerstballen en pieken zijn minder geschikt voor houten kerstbomen. Uw kerstslingers kunt u daarentegen wel weer goed gebruiken. Tevens is het mogelijk in uw houten boom een schroefje op ophangspijkertje te plaatsen. 

U kunt bij ons ook kunstkerstbomen kopen met ingebouwde lampjes, ook in grote maten van 3 en 4 meter. Bekijk tot slot ons aanbod Deense Nordmann kerstbomen als u echte kerstbomen kopen van A-kwaliteit interessant lijkt.

Liever zelf een kerstboom van hout timmeren? Bekijk ons doe het zelf stappenplan voor het maken van een houten kerstboom

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode