Logo Gadero
service

Houten kerstboom

Een houten kerstboom is de kersttrend. Zo haalt u een gote kerstboom zonder naalden en een trendy boom die weinig ruimte inneemt in huis. Overweeg nu een kant en klare houten kerstboom van Gadero.nl. Kies uit diverse formaten houten kerstbomen van blank of zwart steigerhout. Ook leuk als tweede boom op de gang, in de keuken, op kantoor of in een andere ruimte. Ontdek ook onze grote houten kerstbomen met LED verlichting.

Bekijk tevens de pagina met alle steigerhouten kerstbomen. Voor alle houten kerstbomen geldt, leverbaar vanaf medio november 2023.

Waarom een houten kerstboom?

Een houten kerstboom heeft veel voordelen. Zo gaat deze boom jarenlang mee, heeft u geen last van naalden en zijn ze er in vele vormen, maten en kleuren. Onze houten kerstbomen worden bovendien gewoon hier in Nederland door een meubelmaker gemaakt. U hoeft na levering alleen nog even de voet vast te zetten en het decoreren van de boom kan beginnen. Dit is extra leuk, want door de houten plankjes kan een houten kerstboom veel meer gewicht aan dan een echte kerstboom! Zo plaatst u ook beeldjes en waxinelichtjeshouders op de plankjes voor extra sfeer. En u hoeft niet te missen in vergelijking met een echte kerstboom, want hout heeft dezelfde warme natuurlijke uitstraling. Lees ook onze blog voor meer over de voordelen van een houten kerstboom

Voordelen van een houten kerstboom:

  • Geen troep, want geen naalden

  • Jarenlang een mooie boom

  • Creatief te versieren

  • In verschillende maten

  • Gemaakt door een Nederlandse meubelmaker

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren, altijd eentje die bij u past

  • Eenvoudig op te zetten en op te bergen

Bekijk hier ook het Vlaggenmast Kerstboom Fairybell assortiment met kerstverlichting voor vlaggenmasten.

Houten kerstboom inspiratie

Meest gestelde vragen over houten kerstbomen