Logo Gadero
service
Blog

Onbreekbare kerstversiering: Catproof en werkplek vriendelijk!

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst23-11-2018

Als de kerstversiering eenmaal hangt kunt u thuis en op het werk pas echt gaan genieten van de kerstsfeer. Maar voordat u kerstversiering gaat kopen zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. U wilt namelijk niet de hele tijd kapotte kerstballen van de grond opvegen. Dus als u een kat heeft of de kerstboom op het kantoor nog wel eens een stootje krijgt is onbreekbare kerstversiering een must. Bij Gadero hebben wij verschillende kant-en-klare kerstboom versiering om uw (kunst)kerstboom mee te versieren. Wij nemen u bijna al het werk uit handen en leveren complete versierpakketten, kerstverlichting en andere kerstdecoratie. U hoeft alleen zelf de kerstboom te versieren! Meer weten? Lees dan verder.

Houten kerstboom antraciet dicht met led hoogte 170cm

Kleine kerstboom versieren

Kerstbomen zijn er in vele maten en soorten, dat snappen wij. Daarnaast wil de één een vol versierde kerstboom en de ander een subtiel versierde boom. Onze standaard kerstversiering is geschikt voor een kerstboom van ongeveer 175 - 200 cm. Neemt u dit jaar een grotere boom? Vul dan het standaard kerstversieringpakket aan met een klein versierpakket. De onbreekbare kerstballen die in dit pakket zitten zijn anders dan de ballen uit het grote pakket. Op zoek naar kerstboomversiering voor een kleine kerstboom? Dan moet u dit pakket hebben! Verkrijgbaar in onder andere goud, zilver, rood, blauw en koper.

Kerstversiering houten kerstboom

Luxe kerstversiering

Bij luxe kerstboomversiering denkt u al snel aan glazen kerstballen en fragiele kerstfiguren. Dit is natuurlijk niet handig met kleine kinderen, huisdieren of op een druk kantoor. Daarom bieden wij luxe versierpakketten van onbreekbare kerstdecoratie. Dit hoeft echter niet te betekenen dat deze versiering er niet heel mooi uit kan zien.

Onze luxe versierpakketten bestaan uit chique kerstballen, vrolijke rendieren, glitterende sterren en besneeuwde dennenappels. Elke kleur heeft een eigen samenstelling en bijzondere look, zo is er zeker een luxe versierpakket wat bij uw smaak en inrichting past. Kies bijvoorbeeld voor ons gouden, zilveren of rode luxe kerstboomversiering. Daarnaast hebben we kleurcombinaties zoals koper/wit en blauw/bruin. 

Al deze kerstversieringen staan niet alleen mooi in een echte of een kunstkerstboom, ook onze houten kerstbomen laten zich fraai versieren met deze onbreekbare kerstballen. Probeer bijvoorbeeld eens een luxe pakket in onze houten kerstboom van Tigerwood of kerstballen in zilver en rood in de mixed kleuren 3D kerstboom.

Kerstboom rode kerstversiering

Grote kunstkerstboom

Voor bedrijven is een grote kunstkerstboom een must, in de hal van uw kantoor of buiten op hetplein. Bekijk onderstaande video over de kunstkerstboom Eindhoven, verkrijgbaar in 360 en 400 cm. 

Kerstverlichting

Een kerstboom is natuurlijk niet compleet zonder kerstverlichting. Bij Gadero koopt u verschillende soorten LED verlichting voor binnen en buiten. Kies voor een lichtsnoer van 180 tot 720 lampjes. Zo hebben we kerstverlichting voor kleine en grote kerstbomen. Het voordeel van LED verlichting is dat het heel energiezuinig is. Uw energierekening hoeft dus niet op te lopen tijdens de kerst. Daarnaast gaat LED verlichting extreem lang mee. De komende 20 tot 30 jaar is het niet nodig om nieuwe kerstverlichting aan te schaffen (als u de lampjes alleen tijdens kerst gebruikt). 

Plastieken kerstballen luxe blauw kerstversiering

LED verlichting vs. gloeilamp kerstverlichting

Wist u dat nieuwe LED kerstverlichting al snel 7x zuiniger is dan oude verlichting met gloeilampjes? Daarnaast zorgt LED verlichting voor een lagere uitstoot van broeikasgassen en minder vervuilende stoffen. Veel gehoord is dat LED verlichting een koude kleur zou hebben en niet te dimmen zou zijn. De LED verlichting die Gadero verkoopt is allemaal warmwit, dit komt qua kleur het meest in de buurt van de kleur van gloeilampen. Daarnaast zijn alle lichtsnoeren in 5 standen te dimmen. 

Rendieren kerstversiering

Kerstdecoratie bestaat niet alleen uit kerstballen en andere dingen die u in de boom hangt. Zo vindt u bij Gadero ook zeer luxe design rendieren om in huis te plaatsen. Deze rendieren zijn in een nieuw jasje gestoken en hebben een hele chique uitstraling. Daarnaast staat het zilveren uiterlijk eigenlijk bij elke kerstversiering. Zeker voor de liefhebbers van moderne kerstversiering zijn deze rendieren een aanrader. We hebben ze in een grote uitvoering van 85 cm en een kleinere versie van 63 cm. 

Tigerwood houten kerstboom kerstversiering

Klaar om uw kerstboom te gaan versieren? Bekijk al onze echte kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting.