Logo Gadero
service
Blog

Onze proefmonsters

Gadero logo
Geschreven doorMaaike
Geplaatst03-03-2022

Twijfelt u nog tussen producten en wilt u het product kunnen voelen en bekijken? Wij hebben allerlei soorten proefmonsters ter beschikking voor bijvoorbeeld de schutting of vlonder. Deze kunt u bij ons eenvoudig bestellen.

Proefmonster

De proefstukjes geven je meer gevoel met wat voor soort hout of product je te maken hebt. Bovendien kun je de exacte kleur en structuur van het product bekijken en voelen. De proefmonsters zijn er in verschillende groottes en van elke houtsoort kan er een monster besteld worden. Bekijk onze proefmonster pagina voor een volledig overzicht.

Naast dat wij proefmonsters voor alle soorten hout aanbieden, zijn er ook proefmonsters beschikbaar voor composiet, grind en split. Zo kies jij altijd het beste product voor jouw tuinproject.

proefmonster

Vergrijzing

Het is handig rekening te houden met de vergrijzing van het hout. Veel houtsoorten vergrijzen na gemiddeld een jaar. Het hout krijgt dan een potlood grijze kleur. Dit komt door licht en water. Mocht je van de oorspronkelijke kleur van hardhout houden, dan moet je twee keer per jaar aan de slag met hardhoutolie om de kleur van het hout te behouden. In onze Gadero TV #100 vertellen we je meer over vergrijzing van hout.

Gadero sample box

Ook voor de zakelijke markt bieden wij oplossingen. Klanten vragen regelmatig naar een voorbeeld of naar het product. Daarom hebben wij de Gadero sample box samengesteld voor bouw- en klusbedrijven. In deze box zitten enorm veel verschillende proefmonsters, die net iets groter zijn dan de losse proefstukjes. Door alle soorten profielen krijgt de klant een goed inzicht in de producten van Gadero.

proefmonster

Levering

Wij leveren binnen enkele werkdagen de producten bij je thuis. De proefmonsters bestel je GRATIS! Je betaald alleen de verzendkosten en het is mogelijk om meerdere proefmonsters in één bestelling te plaatsen.

Het tuinseizoen is leuker met Gadero!