Blokhut Heino 450 x 380 + 200 x 270 cm

Nu met gratis bezorging, enkel glas en dakshingles.   |   Veel licht inval door grote raampartij

€ 2768,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 2768,95Dit product
€ 2768,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Heino 450 x 380 + 200 x 270 cm

  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Gratis thuisbezorgd
  • 45 mm dikke planken
  • Echt glas in deuren en ramen
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11169
Afmetingen:
450 x 380 + 200 x 270 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5 cm
Nokhoogte:
270 cm
Deurhoogte:
199 cm
Ramen:
3
Dakbedekking:
Dakshingles 33 m2
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
450 cm
Diepte:
380 + 200 cm

Blokhut Heino 450 x 380 + 200 x 270 cm

Deze zeer ruime blokhut Heino van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. De blokhut Heino is gemaakt van onbehandeld vurenhout. Aan de voorkant heeft de blokhut twee vaste ramen en een dubbele deur van ca. 199 cm hoog. Aan de zijkant bevindt zich een derde raam, welke u kunt openen voor ventilatie. Alle ramen en deuren bij dit tuinhuis zijn voorzien van enkel glas. In de zomer is het een ideaal buitenverbljf waar u overdag geniet van de schaduw en s'avonds lekker lang beschut buiten kunt zitten.

Afmetingen

De totale afmetingen van het tuinhuis zijn 450x580 cm. De wanden van de blokhut zijn 4.5 cm dik. De blokhut is 450x380 cm en heeft nog een luifel van 200 cm met hekwerk. Houdt bij het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingsmaat van 430 cm x 560 cm en een nokhoogte van 270 cm. De maat van de deuren is inclusief kozijn 150x200 cm. De ramen naast de deuren zijn inclusief kozijn 40x200 cm. Het raam aan de zijkant is 70x103 cm en is te openen. De ramen en deuren zijn voorzien van enkel glas. De roedes worden los meegeleverd. Het zijraam is zowel links als rechts te plaatsen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.  

Verduurzamen

Wij kunnen uw blokhut groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Heino krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Wel adviseren we na ongeveer 3 maanden de blokhut alsnog af te lakken. Vaak wordt er gekozen voor een transparante beits.

Het alternatief voor dompelbad impregneren is de steeds populair wordende 2 laagse grondverf laag. U dient dan zelf slechts nog 1 laag toe te voegen. De levertijd voor een dergelijke spuitlaag is 4 weken. U kunt kiezen voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Heino. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.  

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Meegeleverd

Bij de blokhut met overkapping ontvangt u standaard 33 m2 dakshingles recht. Bij de deuren wordt hang- en sluitwerk en cillinderslot meegeleverd. De blokhut Heino wordt gratis bij u geleverd. Ook vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan betontegels, sierbestrating, ophoogzand en opsluitbanden.  

Bestel blokhut Heino nu met gratis levering, enkel glas en 33 m2 dakshingles recht.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Blokhut Heino Blokhut Heino Tuindeco 450 x 380 + 200 x 270 cm Nu met gratis bezorging, enkel glas en dakshingles.   |   Veel licht inval door grote raampartij Ruim op voorraad
€ 2768,95 per stuk incl. BTW