Logo Gadero
service

Boeideel / Tuinplank Siberisch Lariks 1.8 x 18.5 cm Glad Geschaafd

Productnummer
LDS49012-18-185-3000
Van duurzaam Siberisch Lariks
Luxe Glad Geschaafd
model_lariks_plank_20x22cm_1_0
Aanbieding
Per stuk,vanaf
37,75

33,97

incl. BTW

61,15 per ㎡

1 variant op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
360 cm
Breedte
18,5 cm
Kies afmetingen
1 - 3 dagen
374 stuks
37,7533,97
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Te gebruiken als boeideel of voor een schutting

  • Van duurzaam Siberisch Lariks

  • Extra breed

  • Luxe glad geschaafd

  • Duurder (maar ook duurzamer) dan Lariks Douglas

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Zachthout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Geel
Breedte
18,5 cm
Dikte
1,8 cm
Benodigde per m2
1.8

Boeideel / Tuinplank Siberisch Lariks 1.8 x 18.5 cm Glad Geschaafd

Zoekt u een duurzaam boeideel of schuttingplank van naaldhout? Dan kiest u voor deze boeidelen van Siberisch Lariks. Deze houtsoort is niet te vergelijken met Europees Lariks of Douglas hout. Siberisch Lariks groeit langzaam, in een koud klimaat, wat resulteert in één de meest duurzame naaldhoutsoorten. Siberisch Lariks staat dan ook bekend om de lange levensduur. Bovendien zijn deze planken volledig glad geschaafd, wat perfect past bij een moderne overkapping of luxe erfafscheiding.

Boeideel Siberisch Lariks

Deze boeidelen van Siberisch Lariks zijn 18 mm dik, 18.5 cm breed en bij Gadero verkrijgbaar in de lengtes 360, 400 en 510 cm. Deze boeidelen hebben, met juiste montage, een levensduur van wel 20 jaar. Dit is wel het dubbele van Europees Lariks. Siberisch Lariks staat dan ook niet voor niets bekend als Europees Hardhout. Deze houtsoort valt op door de kleine noesten, duidelijke vlamtekening en gele kleur. Deze kleur zal uiteindelijk mooi vergrijzen. Deze boeidelen zijn compleet glad geschaafd, wat ze een luxe uitstraling geeft. Bovendien heeft u geen last van splinters!

Monteren boeideel of schuttingplank

Deze planken zijn veelzijdig te gebruiken, als boeideel om uw overkapping of schuur af te maken of als robuuste schutting. Voor een schutting plaatst u (bij voorkeur) hardhouten 6 x 6 of 7 x 7 cm palen om de 50 tot 70 cm in de grond. Houd er rekening mee dat Siberisch Lariks altijd nog wat werkt. Dus houd bij een schutting 5 mm tussenruimte tussen de planken aan. Zorg bovendien dat er ongeveer 5 cm tussen de planken en het maaiveld of uw border zit. Zo blijven de planken mooier en waaien ze eerder droog. Dit is goed voor de levensduur van de planken. Gebruik onze 4x50 mm Wovar tuinschroeven om deze planken te monteren.

Is dit niet het boeideel wat u zocht? Bekijk dan ook al onze boeidelen, hier vindt u onder andere de voordelige variant van Lariks Douglas.