Levering Gadero tijdens Bouwvak 2020

Tijdens de vakantie zijn veel bouw- en klusbedrijven dicht. Gadero niet! Ook tijdens de bouwvak 2020 kunt u bij ons gewoon bestellen en leveren wij net zo snel als u van ons gewend bent. Het klussen hoeft dus niet stil te staan tijdens de zomervakantie. Als u echt haast heeft kunt u onze meest populaire producten vinden in ons 48-uurs assortiment. Bestel bijvoorbeeld Bankirai vlonderplanken, Lariks Douglas balken of Azobé piketpalen. Daarnaast kunnen we overkappingen en tuinhuisjes gewoon uit voorraad leveren. Voor geïmpregneerde blokhutten dient u rekening te houden met een langere levertijd. 

Bekijk al onze zomerse aanbiedingen of bekijk hieronder een deel uit ons assortiment en doe genoeg inspiratie op om aan de slag te gaan deze zomer. 

Gadero levering

Sierbestrating snel geleverd!

Ook in de bouwvak levert Gadero uw sierbestrating bestelling met de snelheid die u van ons gewend bent. U hoeft dus tijdens de zomervakantie niet langer op uw tuintegels te wachten. Waar veel andere bedrijven midden in de vakantie geen steen leveren, gaan wij gewoon door. Kijk bij het product of op onze bezorgpagina voor actuele leveringsinformatie.

Geimpregneerde tuinhuisjes

Als u een tuinhuisje bestelt wat nog geïmpregneerd moet worden dient u rekening te houden met een langere levertijd tijdens de bouwvak. In de bouwvak kan het langer duren voordat uw blokhut geïmpregneerd is, waardoor u rekening dient te houden met 2 weken extra levertijd bovenop de gebruikelijke levertijd. Wilt u in uw vakantie uw tuinhuisje opbouwen? Dan kunt u kiezen voor een onbehandelde blokhut en die dan zelf verven om zo de levensduur te verlengen. Een aantal van onze populaire onbehandelde tuinhuisjes hebben wij op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Een andere optie is om te kiezen voor reeds geverfde tuinhuisjes van het topmerk Karibu. Deze huisjes zijn al behandeld voor een lange levensduur. In het hoogseizoen kan de levertijd van tuinhuisjes oplopen. 

Geschaafd vurenhout

Onze importeur van geschaafd vuren is tijdens de bouwvak beperkt geopend, waardoor wij dit hout niet volgens ons reguliere bezorgschema kunnen leveren. Het kan daardoor langer duren voordat u uw geschaafd vuren in huis heeft. Vanaf week 34 wordt de gewone levering weer hervat. 

Plantenbakken op maat

Plantenbakken op maat worden in de bouwvak niet gemaakt. Hierdoor duurt het tijdens de bouwvak langer voordat u deze houten plantenbakken in huis heeft. Vanaf week 34 worden deze plantenbakken weer voor u gemaakt. 

Klussen in de zomer

U heeft bedacht om niet op vakantie te gaan, maar uw tuin een make-over te geven. Niets is frustrerender dan dat u niet aan de slag kunt, omdat de gewenste artikelen niet geleverd kunnen worden. Tijdens de bouwvak kan dit namelijk nog wel eens voorkomen. Niet bij Gadero! Wij zijn gewoon open tijdens de zomervakantie en leveren net zo snel als tijdens de rest van het jaar. Zo hoeft u klusproject deze zomer geen vertraging op te lopen. Ons 48-uurs assortiment is extra snel te leveren. Hier vindt u de meeste populaire producten. 

Zin om aan de slag te gaan? Bekijk dan onze hardlopers. Haal bijvoorbeeld hardhouten palen, schuttingplanken, rabatdelen, gevelbekleding, vlonderplanken en onderbalken snel in huis!