Logo Gadero
service

Levering Gadero tijdens Bouwvak 2022

Tijdens de vakantie zijn veel bouw- en klusbedrijven dicht. Gadero niet! Ook tijdens de bouwvak 2022 kunt u bij ons gewoon bestellen en leveren wij net zo snel als u van ons gewend bent. Het klussen hoeft dus niet stil te staan tijdens de zomervakantie. Als u echt haast heeft kunt u onze meest populaire producten vinden in ons 48-uurs assortiment. Bestel bijvoorbeeld Bankirai vlonderplankenLariks Douglas balken of Azobé piketpalen. Daarnaast kunnen we overkappingen en tuinhuisjes uit voorraad leveren. 

Bekijk al onze zomerse aanbiedingen of bekijk hieronder een deel uit ons assortiment en doe genoeg inspiratie op om aan de slag te gaan deze zomer. 

vrachtwagen gadero levering

Sierbestrating snel geleverd! 

Ook in de bouwvak levert Gadero uw sierbestrating bestelling met de snelheid die u van ons gewend bent. U hoeft dus tijdens de zomervakantie niet langer op uw tuintegels te wachten. Waar veel andere bedrijven midden in de vakantie geen steen leveren, gaan wij gewoon door. Kijk bij het product of op onze bezorgpagina voor actuele leveringsinformatie.

cera4line mento concrete taupe

Geïmpregneerde tuinhuisjes 

Als u een tuinhuisje bestelt wat nog geïmpregneerd moet worden dient u rekening te houden met een langere levertijd tijdens de bouwvak. In de bouwvak kan het langer duren voordat uw blokhut geïmpregneerd is, waardoor u rekening dient te houden met 6-8 weken extra levertijd bovenop de gebruikelijke levertijd. Wilt u in uw vakantie uw tuinhuisje opbouwen? Dan kunt u kiezen voor een onbehandelde blokhut en die dan zelf verven om zo de levensduur te verlengen. Een aantal van onze populaire onbehandelde tuinhuisjes hebben wij op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Een andere optie is om te kiezen voor reeds geverfde tuinhuisjes van het topmerk Karibu. Deze huisjes zijn al behandeld voor een lange levensduur. In het hoogseizoen loopt de levertijd van tuinhuisjes nog meer op.

Blokhut Geimpregneerd Chappo met luifel

Plantenbakken op maat 

Plantenbakken op maat worden in de bouwvak niet gemaakt. Hierdoor duurt het tijdens de bouwvak langer voordat u deze houten plantenbakken in huis heeft. Daarom hebben we onze voorraad met kant en klare plantenbakken verhoogd om ook in deze weken plantenbakken te kunnen bezorgen. Vanaf week 34 worden deze plantenbakken weer voor u gemaakt. 

Vierkante plantenbak

Klussen in de zomer 

U heeft bedacht om niet op vakantie te gaan, maar uw tuin een make-over te geven. Niets is frustrerender dan dat u niet aan de slag kunt, omdat de gewenste artikelen niet geleverd kunnen worden. Tijdens de bouwvak kan dit namelijk nog wel eens voorkomen. Niet bij Gadero! Wij zijn gewoon open tijdens de zomervakantie en leveren net zo snel als tijdens de rest van het jaar. Zo hoeft uw klusproject deze zomer geen vertraging op te lopen. Ons 48-uurs assortiment is extra snel te leveren. Hier vindt u de meeste populaire producten. 

Zin om aan de slag te gaan? Bekijk dan onze hardlopers. Haal bijvoorbeeld hardhouten palenschuttingplankenrabatdelengevelbekledingvlonderplanken en onderbalken snel in huis!