Logo Gadero
service

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 Gadero - 400 x 300 cm - Blanke Wanden

Productnummer
LDS21001-4B
Glad Geschaafd Douglas
Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_4_blanke_wanden
buitenverblijf_douglas_klassiek_400x300_plattegrond_basis_1
douglas_zwaluwstaartverbinding_buitenverblijf_klassiek_gadero_8
Per stuk,vanaf

2.538,-

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 845,99 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 60,38 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
253 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
2.538,-incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Basis constructie met zwaluwstaartverbinding

 • Achterwand Douglas Zweeds Rabat + Regelpakket

 • Populair 4 x 3 meter overkapping

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Zwart
Breedte
400 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
253 cm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 Gadero - 400 x 300 cm - Blanke Wanden

Overkapping kopen van geschaafd Lariks Douglas van ca. 4 x 3 meter met dichte achterwand? Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 van Gadero is ca. 400 x 300 cm en beschikt over een geheel dichte achterand van horizontaal Douglas zweeds rabat, zodat u beschut van het buitenleven kunt genieten. Deze Buitenverblijf Douglas Type 4 van Gadero valt op door zijn basisconstructie op basis van zwaluwstaartverbinding en mag met recht Klassiek worden genoemd. Deze luxe buitenverblijf beschikt aan de voorkant over twee Douglas geschaafde staanders van 14 x 14 cm aan de zijkanten, zonder extra staander in het midden. De maximale tussenruimte van ca. 370 cm aan de voorkant geeft deze overkapping type 4 van Gadero een ruimtelijk karakter. De overkapping biedt vollop plaats voor een grote tuin- of loungeset.

Specificaties Buitenverblijf Klassiek Gadero

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 400 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 306 cm, de breedte bedraagd ca. 398 cm en de nokhoogte is ca. 248 cm. Douglas Buitenverblijf Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels zwaluwstaartverbindingen.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde gordingen (4,5 x 14 cm) afgeschuind

 • Douglas geschaafde schoren (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde boeiboorden (2,8 x 19 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 - Blanke Achterwand

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 wordt naast een basis model overkapping van ca. 4 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd blank onbehandeld Lariks Douglas wandenpakket (enkelwandig) voor de dichte achterwand. De blanke wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de achterwand van de overkapping. De blanke wanden bestaan uit Douglas Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 4 met blanke wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 400 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 5 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de achterwand van deze Buitenverblijf Klassiek Type 4 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.