Logo Gadero
inspiratieservice

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 5 Gadero - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Productnummer
LDS21007-5B-DHZ
Fijnbezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_type_5_blanke_wanden
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_600x300_plattegrond
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_bevestiging_basismodel_1_1
hoekverbinding_dhz_gadero_5
hoekverbinding_dhz_gadero2_5
hoekverbinding_dhz_gadero3_5
hoekverbinding_dhz_gadero4_5
Per stuk,vanaf

3.435,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.145,07 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 81,72 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
3.435,25incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Populaire 6 x 3 meter overkapping

 • Moderne Steellookraam (optioneel) & Shutter Zwart Gespoten

 • Zelf inkepen en op maat zagen

 • Langere levertijd met optie steellookraam

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
248 cm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 5 Gadero - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Op zoek naar een voordelig Buitenverblijf Douglas van geschaafd Lariks Douglas met een luxe uiterlijk? Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Type 5 van Gadero van ca. 600 x 300 cm is een luxe overkapping, met een dichte achterwand van fijnbezaagd Douglas zweeds rabat, een vaste schutter in de zijwanden die fraai zwart zijn gespoten, en optioneel een modern steellookraam. Doordat dit een doe-het-zelf model betreft, is dit een zeer voordelige combinatie van de basis conctructie van de overkapping van Douglas met de moderne en trendy zwarte zijwanden. Dit luxe buitenverblijf van geschaafd Lariks douglas is een ware eyecatcher voor uw tuin. Door de dichte acherwanden en fraaie zijwanden zit u heerlijk beschut en kunt u tot de late uurtjes genieten van het buitenleven.

Modern Steellookramen tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookramen. Als u de moderne zwart gespoten steellookramen wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: de steellookramen hebben een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties Doe-het-zelf Buitenverblijf Klassiek Gadero

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 5 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagt ca. 300 cm, de breedte bedraagt ca. 600 cm en de nokhoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef. De Douglas basisconstructie moet volgens de bijgeleverde constructie handleiding ingekeept en op maat gezaagd worden.

De basiscontructie van dit Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (5,0 x 15 cm) afgeschuind

 • Douglas fijnbezaagde schoren (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde boeiboorden (3,2 x 20 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 5 - Blanke Wanden

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 5 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 6 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd douglas blank wandenpakket (enkelwandig), extra 14 x 14 cm douglas staander, vaste schutter zwart gespoten (86.5 x 220 cm) en optioneel een Steellookraam (248.3 x 220.3 cm) zwart gespoten. Het Steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders. De blanke douglas wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging, achterwand en zijwand. De achterwand bestaan uit blanke douglas Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 5 met blanke achterwand en zwart gespoten vaste shutter en steellookraam van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 7 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 5 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.