Logo Gadero
inspiratieservice

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 9 Gadero - 900 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21017-9Z-DHZ
Fijnbezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_9_zwarte_wanden
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_900x300_plattegrond
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_bevestiging_basismodel_1_5
hoekverbinding_dhz_gadero_1
hoekverbinding_dhz_gadero2_1
hoekverbinding_dhz_gadero3_1
hoekverbinding_dhz_gadero4_1
Per stuk,vanaf

4.649,75

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.549,90 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 110,62 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
900 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
4.649,75incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Moderne steellook ramen (optioneel)

 • Zeer ruim buitenverblijf

 • Zelf inkepen en op maat zagen

 • Langere levertijd met optie steellookramen

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Zwart
Breedte
900 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
248 cm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 9 Gadero - 900 x 300 cm - Zwarte Wanden

Met dit 9 meter brede doe-het-zelf buitenverblijf wordt het tuinleven wel heel riant. DHZ Buitenverblijf Douglas Type 9 van Gadero is ca. 900 x 300 cm is met zijn fraaie zwarte wanden en trendy zwarte steellookramen (tegen meerprijs) een ontzettend ruime en luxe overkapping voor in uw tuin, waar u op een unieke manier van het buitenleven kunt genieten.

De basis conctructie van de overkapping van Lariks Douglas, is extra voordelig omdat deze zelf op maat gemaakt moet worden. Deze wordt gecombineerd met de trendy zwarte zijwanden en optionele steellookramen, waarmee het geheel een modern karakter heeft. De brede en smalle optionele zwarte steellookramen in de zijwanden van deze 9 x 3 meter doe-het-zelf overkapping Klassiek van Gadero zorgen daarnaast voor veel lichtinval en een fraai open uitzicht op uw tuin. Doordat de gehele Buitenverblijf Douglas Type 9 aan de achter- en zijkanten geheel afgesloten is, zit u heerlijk beschut onder de overkapping.

Modern Steellookramen tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookramen. Als u de moderne zwart gespoten steellookramen wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: de steellookramen hebben een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties DHZ Buitenverblijf Klassiek Gadero

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 9 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 900 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 300 cm, de breedte bedraagd ca. 900 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. DHZ Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels bezaagde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas.

De basiscontructie van dit Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (5,0 x 15 cm) afgeschuind

 • Douglas fijnbezaagde schoren (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde boeiboorden (3,2 x 20 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 9 - Zwarte Wanden

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 9 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 9 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd Douglas zwart wandenpakket (enkelwandig) voor de achterwand en halve zijwand, extra 14 x 14 cm douglas staander, optioneel Steellookraam (100.7 x 220.3 cm) en optioneel Steellookraam (248.3 x 220.3 cm) zwart gespoten. De Steellookramen wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

Let op! Voor het monteren van het smalle Steellookraam (100.7 x 220.3 cm) in de linkerzijwand, dient u het standaard wandpakket van Zweeds rabat van 1780 mm die meegeleverd wordt zelf iets in te korten.

De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van achterwand en halve zijwand. De wanden bestaan uit dubbelzijdig zwarte gespoten Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 9 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 900 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 9 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en optionele steellookramen van dit DHZ Buitenverblijf Klassiek Type 9 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.