Logo Gadero
service
Klustip

Echte kerstboom versieren tips

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst08-12-2021

Het is elk jaar weer iets om naar het uit kijken: het versieren van de kerstboom! Zeker met de onbreekbare kerstversiering van Gadero. Ideaal voor bedrijven of mensen met huisdieren. Maar hoe zorgt u er nou voor dat uw kerstboom er stralend uitziet dit jaar? Volg de onderstaande versiertips voor uw kerstboom en het wordt gegarandeerd een geslaagd feest! Ook kunt u bij ons een echte Nordmann kerstboom online kopen in grote maten van 250 cm, 3 en 4 meter. Of ga voor een grote kunstkerstboom met ingebouwde led verlichting in 3, 4 of 5 meter.

Benodigdheden:

  • Kerstboomstandaard

  • Kerstversiering

Kerstboom versieren
30 minuten voorbereiden
2 uur klussen
€50 - €150
Heel eenvoudig
1
Kerstboom kiezen

Het begint allemaal met het uitzoeken van uw kerstboom. Bij Gadero verkopen wij echte Nordman sparren. Deze bomen zijn breed aan de onderkant en hebben hele mooie brede takken. Daarnaast is deze kerstboom zeer naaldvast. Wilt u nog even sparren over de juiste keuze kerstboom? Bekijk de onderstaande keuzehulp video:

play video

2
Kerstboom plaatsen

Na de aanschaf van de boom is het tijd om deze in de kamer neer te zetten. Echte kerstbomen zijn natuurproducten, elke boom is anders. Het kan dus zijn dat u een boom ontvangt die een scheve tak heeft. Het mooie van echte kerstbomen is dat u deze naar eigen inzicht kan bijsnoeien, zodat scheve takken geen probleem zijn. Gebruik onze easyfix kerstboomstandaard om uw kerstboom snel neer te zetten. Bovendien staat uw kerstboom altijd recht!

3
Kerstverlichting

Het versieren van de kerstboom begint met de kerstboomverlichting. Test de verlichting altijd even voordat u de LED lampjes in de boom hangt, dan weet u zeker dat ze goed werken. Slinger de LED verlichting vervolgens rond in de boom. Dit kan met één lichtsnoer, maar het voordelen van meerdere lichtsnoeren is dat u ze beter kunt verdelen over de boom. Zorg ervoor dat er genoeg LED verlichting over de hele boom verspreid is. 

kerstverlichting kunstkerstboom

U hoeft de kerstboomverlichting niet vast te zetten, maar als u huisdieren heeft kan dit wel verstandig zijn. Veel LED verlichting is niet standaard uitgerust met klemmen om ze aan de takken van uw kerstboom vast te maken. Deze kerstverlichting is met een draadje vast te maken aan de takken.

4
Kerstslingers

Na de kerstlampjes is het tijd voor de kerstslingers of guirlandes. Bij onze kerstboomversiering krijgt u standaard twee slingers in bijpassende kleuren meegeleverd. In het standaard versierpakket worden er 2 slingers in bijpasende kleuren meegeleverd. Verdeel de slingers over de kerstboom.

Kerstboom rode kerstversiering

Niet iedereen vindt kerstslingers mooi in een boom, u kunt ze weglaten of een andere soort guirlande kiezen. Er zijn veel verschillende soorten slingers, zoals een slinger met belletjes of een van kralen. 

5
Onbreekbare kerstballen

De kerstballen zijn samen met de lampjes en de slingers de basis van uw kerstboom. Bij Gadero verkopen we onbreekbare kerstballen. Deze kerstballen van plastic zijn zeer geschikt voor bedrijven of mensen met huisdieren. Sorteer de kerstballen op soort en maat en verdeel ze over de kerstboom. Er wordt standaard een doosje ophanghaakjes meegeleverd bij het versierpakket. Hang de kerstbal aan het haakje en vouw het haakje een beetje dicht, zo vallen de ballen minder snel uit de boom.

Heeft u kinderen of huisdieren? Vouw de ophanghaakjes dan aan beide kanten zo ver mogelijk dicht. Hoewel de kerstballen niet kapot zullen vallen is het wel vervelend om elke keer kerstballen van de grond te moeten rapen. 

6
Overige kerstdecoraties

De basis van uw kerstboom is nu klaar, tijd voor andere decoraties. Met deze kerstversiering kunt u uw eigen sfeer aan een boom toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor sterren of houten decoratieshangers, maar u kunt natuurlijk ook kerstkransjes of candycanes in de boom hangen. Of wat dacht u van uw eigen bedrijfslogo?

Tigerwood Kerstboom

Kerstdecoratie is niet alleen voor in de boom. Zo hebben wij ook hele luxe rendieren of kleine houten kerstbomen die u naast de boom of ergens anders in huis neer kunt zetten. Ook bieden wij verschillende andere soorten kerstverlichting aan. Hang deze kerst bijvoorbeeld een sfeervol verlicht hert of vallende ster op de gevel van uw huis.

Deel uw kerstboomfoto met ons en wie weet ziet u hem terug op ons Pinterest bord! Zoekt u kerstboomversiering op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.