Logo Gadero
service

Fixs Voegmiddel

Als u denkt aan het vernieuwen van uw tuin, dan denkt u natuurlijk ook aan een nieuw terras en nieuwe bestrating. Denk aan de details in uw tuin en voeg uw terrastegels van beton of keramiek met luxe voegmortel. Met de voegmortel en voegmiddelen van FIXS maakt u uw tuin helemaal compleet.

Dit klinkt natuurlijk allemaal fantastisch, maar de stenen in uw tuin moeten natuurlijk ook goed blijven liggen. Hiervoor is de lijn Fixs producten in het leven geroepen. Omdat de fabrikant precies weet waar bepaalde lijm en voegmortel aan moet voldoen, staat het merk FIXS voor pure kwaliteit en gebruiksgemak. En met de voegmortel van FIXS zorgt u er ook nog eens voor dat uw terras een lange tijd onkruidvrij blijft. Wie wil er nou niet optimaal genieten van een nieuwe tuin?

FIXS voegmiddel voor betontegels en keramische tegels

Voeg luxe bestrating zoals keramische terrastegels of terrastegels met een coating altijd in met een voegmortel. Bestel hiervoor een van de Fixs voegmiddelen zoals de voegmortel easy of de voegmortel pro.

Het is verstandig om uw borders in de tuin te verlijmen. Dit geldt ook voor eventuele muurtjes of plantenbakken die u van stapelblokken maakt. Dit voorkomt het verschuiven van de stenen en zorgt voor stevigheid. Fixs steenlijm is beschikbaar in kit, poederlijm en schuim lijm in een spuitbus. Vooral deze laatste zorgt voor enorm veel sterkte en het is ook nog eens het makkelijkst aan te brengen van alle drie.

Ook voor de ondergrond van uw bestrating kunt u uit allerlei Fixs mortel en soorten cement kiezen. Mortel of cement zorgt voor een zeer stabiele ondergrond.

FIXS reinigingsmiddelen

Na een gezellige barbeque met familie of een tuinfeest met vrienden zitten er vlekken op uw nieuwe terras. Erg vervelend, want het verwijderen van vlekken is vaak een behoorlijke klus. Of wat dacht u van het verwijderen van groene aanslag? Bestel een van onze FIXS reinigingsmiddelen om vlekken makkelijk te verwijderen. U besteed minder tijd aan schoonmaken waardoor u langer kunt genieten van uw nieuwe tuin!

Ontdek steenhandel Gadero ook voor lijm voor bestrating en voegmortel voor stenen. Wij leveren tot slot overal in Nederland en België uw tegels, stenen en accessoires.