Logo Gadero
service

Wovar Flenskopschroeven met snijpunt grijs verzinkt 8 x 100 mm Torx

Productnummer
WV66006-8-100
Constructieschroeven voor Lariks Douglas of geïmpregneerd hout
flenskopschroeven_grijs_verzinkt_0
model_flenskopschroeven_grijs_verzinkt_0
Per stuk,vanaf

0,80

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
100 mm
Breedte
80 mm
Materiaalsoort
Verzinkt staal
Niet op voorraad
1,05
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
0,80
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
1,15
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
1,50
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
1,85
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
2,10
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
2,80
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
3,10
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
3,25
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
3,45
Houd mij op de hoogte
1 - 5 werkdagen
200 stuks
4,75
Niet op voorraad
3,44
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
4,36
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
4,04
Houd mij op de hoogte
Niet op voorraad
4,40
Houd mij op de hoogte
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Torx kop voor extra grip

  • Verzinkt staal

  • Met snijpunt

  • Sneller te verwerken dan houtdraadbouten

Specificaties

Materiaalsoort
Verzinkt staal
Materiaal
Staal
Product type
Schroeven
Offerte knop
Ja
Breedte
80 mm

Wovar Flenskopschroeven met snijpunt grijs verzinkt 8 x 100 mm Torx

Deze tellerkopschroef 8 x 100 mm is gemaakt van verzinkt staal en bevat een snijpunt. Dit maakt dat de schroeven zeer sterk zijn en eenvoudig het hout in gaat door de snijpunt. Doordat de flenskopschroeven deeldraad bevatten ontstaat er geen tussenruimte bij het bevestigen van hout op hout constructies. De schachtribben helpen hierin ook mee. Deze schachtribben maken namelijk ruimte voor de schacht van de schroef waardoor het hout tegen elkaar aan wordt getrokkken. Tevens komt er daardoor minder spanning op de schroeven en wordt de optimale kracht behouden.

Deze 8 x 100 mm flenskopschroeven worden veel gebruikt bij het bouwen van zware en stevige constructies zoals overkappingen. De brede tellerkop zorgt voor een groter draagvlak en klembereik. Deze tellerkop bevat tevens een Torx 40 indruk waardoor u veel meer grip heeft tijdens het indraaien van de schroef. Hierdoor voorkomt u ook het doordraaien van de schroef.