Gevlochten Hazelaar Hek 180 x 75 cm Verticaal

Productnummer: GG3311 Scherm met natuurlijke uitstraling   |   Hoogwaardige kwaliteit Hazelaar

€ 50,67 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Gevlochten Hazelaar Hek 180 x 75 cm Verticaal

  • Natuurlijke erfafscheiding
  • Gemaakt van hoogwaardige hazelaar takken
  • Robuuste uitstraling
  • Minder lange levensduur dan houten tuinscherm

Gevlochten Hazelaar Hek 180 x 75 cm Verticaal

Zoekt u een natuurlijke manier om uw tuin af te schermen? Gebruik dan deze 180 x 75 cm gevlochten hazelaarschermen! Schitterende voortuinhekken met een landelijke look and feel. Staat ook zeer goed bij boerderijen en grote erfen.

Hazelaar gevlochten hekwerken

Deze verticaal gevlochten schermen hebben een mooie natuurlijke uitstraling en zorgen voor een duurzame erfafscheiding. Dit paneel is 180 cm breed en 75 cm hoog. Dit tuinscherm is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ongespleten dikke hazelaar takken. Deze takken zijn vakkundig verticaal gevlochten. Het hout is onbehandeld en heel milieuvriendelijk, aangezien dit om een hernieuwbaar materiaal gaat. Onze Hazelaar tuinschermen zijn relatief dicht, maar om ze helemaal dicht te maken laat u ze bijvoorbeeld begroeien door een hedera of andere klimplant.

Gevlochten hazelaar tuinscherm monteren

U monteert dit scherm aan kastanje of grenen palen met een diameter van 8 cm. U boort de gaten voor in de palen, voordat u de schermen gaat monteren. Hiermee voorkomt u dat het hout gaat splijten. U bevestigt de schermen met tussen de 4 en 6 verzinkte schroeven. Om de levensduur van de hazelaarschermen te verlengen monteert u ze ongeveer 5 cm boven de grond. De hazelaar takken hebben een beperkte levensduur van circa 7 tot 12 jaar afhankelijk van de begroeiing, windsterkte en contact met water.

Door het robuuste en fraaie uiterlijk maakt u met deze hazelaarschermen een prachtige schutting of hekwerk. Toch niet wat u zoekt voor uw tuin? Neem dan eens een kijkje in ons complete assortiment houten tuinschermen.

 

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hazelaar tuinscherm Gevlochten Hazelaar scherm 180 x 75 cm Verticaal Scherm met natuurlijke uitstraling   |   Hoogwaardige kwaliteit Hazelaar Op voorraad
€ 50,67 Per stuk incl. BTW