Plank Geïmpregneerd hout 2 x 20 cm

KOMO

Productnummer: VZ3501-20-200   |   Keteldruk geïmpregneerd voor langere levensduur   |   Ook als boeideel of schutting

Vanaf € 27,05 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Geïmpregneerde schuttingplank 2 x 20 x 500 cm Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
500 cm x 20 cm x 2 cm
20 cm
2 cm
€ 27,05 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Plank Geïmpregneerd hout 2 x 20 cm

  Wilt u een fraaie schutting maken van extra brede planken? Maar liefst 5 meter schutting plaatsen zonder naden en lelijke kieren in de overgangen, dat kan met deze geïmpregneerde planken van 2 cm dikte en 20 cm breedte.

  Deze 4-zijdig geschaafde naaldhout schuttingplank met ronde hoeken is perfect voor uw tuinschutting of houten erfafscheiding. Deze 2x20 mm schuttingplanken zijn op milieu verantwoorde wijze behandeld. Deze tuinplank is Celfix geinpregneerd en bestaat uit de basis uit Vuren hout. Afmeting van deze tuinplank zijn 2,0 cm dikte, 20 cm breedte en lengte 500 cm.

  Onder normale omstandigheden en bij vrij van de grond monteren van deze planken leveren een lange levensduur van 10 – 15 jaar op.

  Tips

  De langere planklengte van 500 cm maakt het mogelijk om uit 1 stuk (zonder naden en overgangen) een langere schutting te maken. Dit geeft extra stevigheid bij windvang, stortregen in het najaar en sneeuwjachten in de winter. Wel zo slim die lange planken!

  In ons stappenplan schutting plaatsen staat praktisch beschreven hoe u de schutting aan kunt leggen. Met 7 planken aan de ene zijde en 7 planken aan de andere zijde maakt u met deze 20x200x5000 mm tuinplanken al een horizontale schutting van 180 cm hoogte. U houdt dan 5 cm tussenruimte aan en zet vierkante 7x7 cm palen om de circa 70 cm.

  Toon alle specificaties
  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht