Logo Gadero
inspiratieservice

Kerstguirlande

Zoekt u een eenvoudige manier om uw ruimte in kerst sfeer te versieren? Kies dan voor een kerst guirlande met verlichting 5 meter, 2.7 meter of een boog voor uw entree. Een guirlande (spreek het uit als gierlande met een harde g) is een typisch kerst voorwerp. U versiert er de schouw mee of plaats deze op de vensterbank. Helemaal hip is de guirlande boog, dit is een soort poort die u voor de entree van uw pand plaatst. Voor Kerst guirlandes bij Gadero, geldt op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! OP=OP

Gebruik deze kerstslingers in combinatie met uw traditionele Nordmann kerstboom, grote kunstkerstboom of ga voor een out of the box kerst met grote notenkrakers

Waar op letten bij kerst guirlande kopen?

U gaat kerstguirlandes aanschaffen, waar moet u dan op letten? Kerst guirlandes zijn een goede oplossing om een kleine ruimte om te toveren tot kerstdecor. Een guirlande hangt u op aan de haken die aan het begin en eind van de guirlande zitten. Dat is 1 van de punten waar u op moet letten voor u guirlandes aanschaft. Heeft u plek om de guirlandes aan te hangen en zijn deze haken geschikt om het gewicht te dragen.

Daarnaast zijn de guirlandes voorzien van ingebouwde verlichting, u heeft een stroompunt nodig waar u deze op kunt aansluiten. De guirlande Groningen heeft als voordeel dat deze koppelbaar is per 5 stuks. Voor 5 guirlandes heeft u dan maar 1 stopcontact nodig, mits u de slingers bij elkaar in de buurt hangt. 

Heeft u een bedrijfsruimte waar u de guirlandes of kerstboog plaatst? Zorgt dan dat de guirlandes stevig vast zitten en maak gebruik van onbreekbare kerstballen. Zo gaat uw kerstversiering jaren lang mee!