Logo Gadero
service

Onbreekbare kerstballen

Let op! Gadero heeft besloten de echte kerstbomen en kerstversiering uit het assortiment te halen. Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar in 2023.

Plastic kerstballen of onbreekbare kerstballen zijn een must voor bedrijven en mensen met kinderen of huisdieren. De kerstballen zijn gemaakt van kunststof en kunnen tegen een stootje. Op de grond laten vallen is geen enkel probleem, de kerstballen zullen stuiteren en niet breken.

Alle kerstballen die u bij Gadero koopt zijn onbreekbaar. Uitermate geschikt voor de grote Nordmann kerstboom of grote kunstkerstboom met ingebouwde led lampjes op kantoor, in uw showroom of thuis met uw huisdieren of spelende kinderen. Deze kindvriendelijke plastic kerstballen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, rood, blauw, koper en wit. 

Onbreekbare kerstballen

Uw kerstboom versieren met luxe kerstdecoratie? Ga dan voor de luxe kerstballen, ook deze kerstballen zijn van kunststof en onbreekbaar. Onmisbaar bij uw valse kerstversiering; kerstboomverlichting. Bestel bij Gadero ook uw kerstboomverlichting tot 720 lampjes mee met uw kerstboom en kerstversiering. 

Bekijk hieronder GaderoTV aflevering 42 voor tips bij het versieren van uw kerstboom.

Kerst inspiratie