Logo Gadero
service

Hardhouten tuinpoort met slot 100 x 180 cm met verschillende breedte planken incl. aanslaglattuin

Lamellen in verschillende breedtes
 Hoogwaardig keruing hout
 Prachtige roodbruine kleur 
Hardhouten_tuinpoort_met_slot_verschillende_breedte_planken_aanslaglattuin
2251ModernPoort27D2_voorscherm52_
Per stuk

284,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Hoogte
180 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren

  • Incl. aanslaglat

  • Eigentijds en speels design

Specificaties

Materiaal
Hardhout
Houtsoort
Hardhout
Kleur
Bruin
Hoogte
180 cm

Hardhouten tuinpoort met slot 100 x 180 cm met verschillende breedte planken incl. aanslaglattuin

Deze tuinpoort van keruing hout bestaat uit houten latten van verschillende breedtes. Hierdoor past hij perfect bij het Modern tuinscherm keruing 180 x 180 cm met variabele rhombus lamellen. De verschillende afmetingen zorgen voor een eigentijdse uitstraling en een speelse look. De roodbruine kleur zal na verloop van tijd vergrijzen waardoor het goed aansluit bij de natuurlijke omgeving. Liever iets langer van de warme kleur genieten? Behandel het hout dan met een olie speciaal voor hardhout.

Deze poortdeur wordt geleverd met aanslaglat en slotkast, maar zonder poortbeslag. Deze bestel je bij Gadero eenvoudig mee, zo ga je met een volledig pakket aan de slag! Je vindt hem bij de bijbehorende producten.

Installatie van het moderne keruing tuinpoort met slot 100 x 180 cm

Bepaal als eerste de juiste positie van de poort. Dit doe je door een lat op maat te zagen om een gelijkmatige afstand tussen de palen uit te meten. De gaten die je nodig hebt om de poort te monteren dienen vooraf geboord te worden. Gebruik voor schroeven van 5 mm een bit van 4 mm en voor een schroef van 4,5 mm een bit van 3 mm. Gebruik een 8 mm boor voor de gaten van de stelbouten. Zet de poort op de juiste plek vast met klemmen zodat je je handen vrij hebt voor de rest van de montage.

Plaats voor het monteren van de handgrepen eerst de cilinder in het slothuis. En monteer de aanslaglat aan de boven- en onderkant van de paal aan de slotzijde, dit vermindert de kans op kromtrekken.

Op zoek naar een ander tuinscherm?

Ben je toch op zoek naar een andere tuinpoort? Bekijk dan al onze schuttingdeuren om degene te vinden die het beste bij jou past! Bij Gadero vind je een ruim assortiment tuinschermen en poortdeuren.