Houten Blokhut Maja met Overkapping 320 + 320 x 240 x 240 cm

Actie, nu met gratis bezorging   |   Inclusief glas en 40 m² dakleer   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden

€ 1798,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1798,95Dit product
€ 1798,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Maja met Overkapping 320 + 320 x 240 x 240 cm

  • Inclusief bevestigingsmateriaal, deurbeslag en bouwtekening
  • Inclusief balustrade
  • Gratis bezorging
  • Modern design
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112017
Afmetingen:
310 + 320 x 240
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
228 cm
Deurhoogte:
195 cm
Dakbedekking:
Inclusief 40 m² dakleer
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
310 + 320 cm
Diepte:
240 cm

Houten Blokhut Maja met Overkapping 320 + 320 x 240 x 240 cm

Dit berging van dit fraaie tuinhuis is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap. De houten blokhut heeft een mooie zijluifel. Hier kunt u nog meer opbergruimte van maken, fietsen plaatsen of zelfs een heerlijke loungehoek in plaatsen.

Dit moderne, kwalitatieve tuinhuis koopt u hier voor de beste prijs en met service! U wilt zowel een handige berging als een overkapping in de tuin? Dan is blokhut Maja een goede optie. Dit model behoort dan ook tot onze hardlopers.

Formaat

Blokhut Maja heeft een afmeting van 320 cm breed x 240 cm diep en 228 cm hoog. Inclusief de zijluifel is dit tuinhuis 640 cm breed. De deurhoogte inclusief kozijn is 199 cm, de breedte is 143 cm. De deur is voorzien van enkel glas, scharnieren en cilinderslot. De funderingsmaat van tuinhuis Maja is 630 x 220 cm.

Fundering voor blokhut Maja

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inclusief

Dit 640 x 240 x 228 cm grote tuinhuis Maja heeft een dubbele deur en is voorzien van beslag. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief glas, bevestigingsmaterialen en dakbedekking (40 m2). Op het rechte dak zit 40 m² dakleer.

Tevens wordt meegeleverd bij de blokhut met overkapping een balustrade.

Impregneren of laten spuiten?

Wilt u deze blokhut laten impregneren? Het impregneren van blokhut Maja met overkapping is mogelijk en wordt zelfs door ons aanbevolen. u kunt kiezen uit groen, bruin of grijs impregneren. De levertijd voor het impregneren van blokhutten bedraagd circa 3 weken. Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Ons advies is om na circa 3 maanden wel alsnog af te lakken. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis meestal met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Maja in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Maja. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Extra zijwanden? Wilt u graag extra zijwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een extra zijwand. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt aan twee kanten met een dubbele u-lijst gemonteerd.

Actie, nu met gratis bezorging. Bij ons supersnel uit voorraad geleverd.

 

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten blokhut maja overkapping met zijluifel Houten Blokhut Maja met Overkapping 310 + 320 x 240 x 240 cm Actie, nu met gratis bezorging   |   Inclusief glas en 40 m² dakleer   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Ruim op voorraad
€ 1798,95 per stuk incl. BTW