Logo Gadero
service

Houten Wigwam Interflex 300 x 440 x 300 cm Wanddikte 28 mm

Stoere Wigwam inclusief banken, bed en tafel
wigwam_interflex
interflex_wigwam_vooraanzicht
interflex_wigwam
Per stuk

3.925,95

incl. BTW

  • Of 3 termijnen 1.308,64 met 0% renteInstallments-Klarna
  • Of 93,40 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
440 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Uitstekend geschikt als camping Wigwam

  • Geleverd inclusief Bitumen shingles zwart

  • Met banken, bed en tafel

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Materiaal
Hout
Kleur
Blank
Breedte
300 cm
Diepte
440 cm
Hoogte
300 cm
Te bezichtigen in
Groningen

Houten Wigwam Interflex 300 x 440 x 300 cm Wanddikte 28 mm

Wilt u uw camping of vakantiepark uitbreiden met kleine vakantiehuisjes? Dan is deze stoere Wigwam van Interflex een uitstekende keuze. De Wigwam beschikt over een puntdak dat voorzien is van zwarte Bitumen dakshingles. Deze Wigwam van Interflex is 300 cm breed, 440 cm diep en heeft een nokhoogte van 300 cm. Dit kleine vakantiehuisje is uitgevoerd met een vast rond raam met isolatie glas aan de achterzijde en een houten deur met raam (sparingsmaat van ca. 70 x 180 cm) aan de voorzijde. De Wigwam beschikt over voldoende lichtinval en zorgt voor een echt campinggevoel.

Deze Interflex Wigwam heeft een wanddikte van 28 mm en funderingsmaat van 300 x 370 cm. Het kleine campinghuisje is voorzien van twee bankjes, een bed en een tafel. De Wigwam heeft aan de voorzijde een kleine luifel van 570 mm.

Wigwam - wanddikte 28 mm

Deze Wigwam van Interflex is uitgevoerd met een wanddikte van 28 mm van 100% Noord-Europees vuren hout van A-kwaliteit. De enkele houten deur is voorzien van standaard kwaliteit met isolatie glas. Aan de achterzijde van de Wigwam bevindt zich een rond raam met 90 cm diameter dat voorzien is van isolatie glas.

Type/model Wigwam Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Funderingsmaat 300 x 370 cm
Totale buitenmaat 300 x 440 cm
Luifel 57 cm
Nokhoogte 300 cm
Soort dak Zadeldak (incl. dakbedekking)
Type glas Isolatie glas

Dakbedekking

Wigwam van Interflex wordt standaard geleverd inclusief zwarte Bitumen dakshingles. De asfaltnagels (voor montage van de dakshingles) wordt ook meegeleverd. Zo kunt u direct aan de slag na levering van deze stoere Wigwam.

Complete Wigwam

Deze houten Wigwam wordt geleverd inclusief gevelplanken en alle benodigde montage attributen zoals schroeven, bouten e.d. Het houten vakantie huisje is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door middel van de bijgeleverde montagehandleiding. Daarnaast worden de beide houten bankjes, het bed en de tafel ook meegeleverd.

Let op! Bij deze complete Wigwam dient u zelf aan de voor en achterzijde de planken voor te zagen zodat de deur en het vaste ronde raam geplaatst kunnen worden.

Interflex Wigwam onbehandeld

Deze stoere Wigwam van Interflex is gemaakt van standaard Noord-Europees vurenhout. De Wigwam wordt onbehandeld geleverd. Wilt u deze verduurzamen, behandel het hout zowel aan de binnen- als buitenkant alvorens u deze monteerd. Ons advies is om de Wigwam te behandelen met onze Embalan of Embadecor blokhut beits. Kies uit blank aflakken of verf de Wigwam in een vrolijke kleur.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken voor deze onbehandelde Wigwam, mits uit voorraad leverbaar. Voor deze Interflex Wigwam geldt geen vaste leverdag per postcodegebied. Interflex producten worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.