Logo Gadero
service

Thermowood Camping Barrel Luxe 4.46 Interflex 231 x 446 x 225 cm Wanddikte 42 mm

Complete Luxe camping barrel
Van duurzaam Thermowood
camping_barrel_446_deluxe_render_1_1
interflex_campingbarrel_446_vooraanzicht_1
interflex_campingbarrel_446_1
campingbarrel_446_inrichting_1
campingbarrel_deluxe_slaapdeel_1
campingbarrel_deluxe_trap_1
campingbarrel_interflex_deluxe_1
campingbarrel_deluxe_raam_1

7.657,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Hoogte
231 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Luxe camping barrel

  • Inclusief dakbedekking

  • Duurzaam Thermo hout

  • Compleet bouwpakket incl. bankjes, trap en bed

  • Ramen en deuren zijn van gecoat vurenhout

Specificaties

Materiaal
Hout
Hoogte
231 cm

Thermowood Camping Barrel Luxe 4.46 Interflex 231 x 446 x 225 cm Wanddikte 42 mm

Heeft u een camping of vakantiepark en bent u opzoek naar leuke kleine vakantie huisjes? Dan kan deze houten camping barrel 4.46 van Interflex niet ontbreken. De Thermowood (thermisch gemodificeerd hout) barrel wordt geleverd inclusief zwarte bitumen dakshingles. Dankzij de ronde vorm loopt het water gemakkelijk weg. Deze luxe Thermo houten barrel van Interflex is 231 cm breed, 446cm diep en heeft een nokhoogte van 225 cm. De luxe barrel is uitgevoerd met een enkele deur en vijf ramen. De camping barrel beschikt dus over voldoende lichtinval en zorgt voor een echt campinggevoel.

Deze luxe Thermowood barrel van Interflex wordt geleverd als DHZ pakket en is compleet voorzien van alle benodigdheden zoals twee bankjes, een bed en tafel. Na levering hoeft u deze houten barrel alleen nog zelf te monteren.

Deze Interflex camping barrel van Thermo hout heeft een wanddikte van 42 mm en funderingsmaat van ca. 423 x 222 cm. Het camping huisje is voorzien van 2 standaard draai-kiep ramen (sparingsmaat 37.5 x 91.5 cm) aan de voorzijde, 1 breed kiepraam (sparingsmaat 100 x 60 cm) aan de achterzijde en 2 vaste ramen (sparingsmaat 140 x 40 cm) aan de zijkanten. De camping barrel is aan de voorzijde voorzien van een kleine luifel van 370 mm.

Thermowood camping Barrel 4.46 - wanddikte 42 mm

Deze Thermowood camping barrel van Interflex is uitgevoerd met een wanddikte van 42 mm van Thermowood. Thermo hout is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. De vijf ramen en enkele deur zijn voorzien van standaard kwaliteit vurenhout met isolatie glas (12mm dik). De ramen en deur zijn behandeld met een coatinglaag in dezelfde kleur als het Thermohout.

Type/model Camping Barrel Interflex
Houtsoort Thermowood
Wanddikte 42 mm
Funderingsmaat 423 x 222 cm
Totale buitenmaat 446 x 231 cm
Luifel 37 cm
Nokhoogte 225 cm
Dakbedekking Incl. Bitumen dakshingles zwart
Type glas Isolatie glas

Dakbedekking

De Thermowood barrel van Interflex wordt standaard geleverd inclusief zwarte Bitumen dakshingles. De asfaltnagels (voor montage van de dakshingles) wordt ook meegeleverd. Zo kunt u direct aan de slag na levering van deze camping barrel. Dankzij de ronde vorm van de barrel is een dakgoot of waterafvoer niet nodig.

Complete camping barrel

Deze Thermowood barrel wordt geleverd inclusief gevelplanken, roestvrijstalen ringen en alle benodigde montage attributen zoals schroeven, bouten e.d. De Thermo houten camping barrel is eenvoudig zelf in elkaar te zetten door middel van de bijgeleverde montagehandleiding.

Let op! Deze Thermowood barrel wordt geleverd als compleet DHZ pakket. Zo dient u zelf de ruimte voor de deur en ramen uit het hout te zagen. Het pakket wordt geleverd met uitgebreide handleiding zodat de barrel gemakkelijk zelf op te bouwen is.

Interflex camping barrel 4.46

Deze camping barrel van Interflex is gemaakt van Thermowood (thermisch gemodificeerd hout). Thermowood is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Het hout is langdurig verhit waardoor de duurzaamheid en structuur van het hout veranderd. Dit geeft het Thermo hout dezelfde duurzame eigenschappen als hardhout.

Let op! Enkel de wanden van de luxe barrel zijn voorzien van Thermo hout. Dit komt doordat Thermowood erg fragiel is bij kleine of dunne delen. De ramen en deur zijn gemaakt van vurenhout en voorzien van een coatinglaag in dezelfde kleur als het Thermo hout. Deze camping barrel is ook verkrijgbaar in onbehandeld vurenhout.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken voor deze onbehandelde houten toilet, mits uit voorraad leverbaar. Voor deze Interflex camping toilet geldt geen vaste leverdag per postcodegebied. Interflex producten worden rechtstreeks geleverd, de transporteur neemt zelf contact op voor de levering.