#189 Kant-en-klare borderpakketten - planten en bloemen

Borderpakket kopen

Dit keer geen overkapping, vlonder of sierbestrating als onderwerp in Gadero TV! In deze video laat Ronny kant-en-klare borderpakketten zien. Een borderpakket bestaat uit vooraf vastgestelde vaste bloemen en/of planten.

Vindt u het lastig inschatten welke planten u goed met elkaar kunt combineren qua kleur en bloeiperiode? Het uitzoeken van planten is nog niet zo eenvoudig. Als u zeker wilt zijn dat u matchende tuinplanten uitkiest, is kant-en-klare borderbeplanting het antwoord. Als u graag uw tuin een (groene) upgrade wilt geven, bent u bij Gadero aan het juiste adres. De borderpakketten zijn door een specialist samengesteld.

Borderpakket beplanting

borderpakket

Borderpakket planten tips

Wij adviseren om beplanting te kopen die zowel in het voorjaar als in najaar bloeit. Zo heeft u altijd prachtig bloeiend groen in uw tuin. Plaats kleinere planten aan de voorkant van de border en grote planten erachter. Bent u liefhebber van een onderhoudsvrije tuin? Maak de keuze voor blijvend groene planten en grond kruipers.

Om de planten en bloemen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, gebruikt u stapelblokken. Deze moderne stapelblokken zorgen voor een chique uitstraling. Alle ogen zijn gericht op uw borderbeplanting. Bent u meer liefhebber van een tuin met een stoere uitstraling? Getrommelde stapelblokken zijn dan de beste keuze voor u. 

Leuk om te lezen: alles over stapelblokken.

Borderpakket

Inrichting vaste planten border

Naast borderpakketten voor een tuin met veel zon, een vochtige tuin of de tuin met veel schaduw, bieden wij onderhoudsvrije borderpakketten aan. Wilt u een steentje bijdragen aan de biodiversiteit van uw tuin? Kies voor het borderpakket voor bijen, vlinders en vogels. U kunt er ook voor kiezen om de pakketten op kleur selecteren. 

Bekijk het aanbod borderbeplanting.

Borderpakket

Borderbeplanting verzorging

Elke plant heeft verzorging nodig. Voor u de beplanting plaatst, kijk goed op het label, zo weet u hoe u de plant het beste verzorgt. Ons advies is om planten bij tijden te snoeien. Snoeien is alleen verstandig als het niet vriest of nog gaat regenen. Over het algemeen doorstaan de vaste planten de winter. Wij raden aan om bladeren pas in het voorjaar van de bodem te verwijderen. Deze bladeren zorgen voor bescherming van de bodem tijdens (koude) winters.

Borderpakket

Borderpakket schaduwtuin

Heeft u een schaduwrijke tuin? Wij bieden borderpakketten aan speciaal voor de tuin die weinig zon krijgt. U heeft vast wel eens gehoord dat u vaste planten beter niet in de schaduw kunt plaatsen. Het tegendeel is waar. Onze borderpakketten voor in de schaduw bevatten planten die winterhard zijn.

Gadero tip: Voorzie dit soort planten van een vochtig tot vochthoudende bodem. 

Borderpakket

Wilt u aan de slag met een van onze prachtige borderpakketten? Bekijk ons aanbod kant-en-klare borderbeplanting.

Borderpakket

Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

 

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram