Filters:

Kantoorkas

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Op zoek naar een divers inzetbare tuinkas? Kies voor een kantoorkas van Gadero! Deze kas met glazen wanden biedt vele voordelen. De kas heeft zowel in de tuin als in een kantoor een degelijke meerwaarde. Shop de glazen ruimte in verschillende soorten en maten bij Gadero!

Waarom een kantoorkas kopen?

Een kantoorkas is een exclusieve ruimte die divers inzetbaar is. Deze glazen kas is helemaal van nu en de allernieuwste trend. Tegenwoordig worden de kassen namelijk voor andere toepassingen ingezet dan de originele toepassing.

Het is mogelijk om de kas buiten te plaatsen als werkplek, dan heeft u een zogenoemde kantoortuin. Op deze manier lijkt het nog een beetje op de originele tuinkas. U kunt de kas ook in een kantoorruimte plaatsen. Op deze manier heeft u een glazen kantoor in uw kantoor. De glazen wanden van de kas zorgen voor een afscheiding, waardoor u de kas goed in kan zetten als vergaderruimte of privé werkruimte.

Wat zijn de voordelen van een glazen kantoor?

De tuinkas als kantoor is erg voordelig. Het is een ideale werkomgeving en de plek van de kas kunt u zelf bepalen! Hieronder staan een aantal voordelen van de kantoorkas.

Glazen kantoor

Ten eerste is een glazen kantoorruimte een fijne afgesloten ruimte in een drukkere omgeving. Door de glazen wanden blijft u wel gemakkelijk betrokken bij de omgeving en andere collega's, wat een open werksfeer creëert. Ten tweede zijn de glazen kantoren gemaakt van dik veiligheidsglas in samenstelling met lichtgewicht aluminium profielen. Het glas is gelaagd glas wat niet snel kapot zal gaan en het aluminium is erg sterk. Dit zorgt ervoor dat de kantoorkas veilig gebruikt kan worden in een drukke omgeving, zonder dat er last is van ruis.

Kantoorkas plaatsen

Een ander groot voordeel is dat glazen kantoorruimtes relatief goedkoop zijn. Daarnaast is de kas snel te leveren en gaat de kas tientallen jaren mee. Kantoorkassen plaatsen hoeft niet moeilijk te zijn als u goed gebruik maakt van de montagehandleiding. Een groot voordeel is dat er geen grote verbouwingen nodig zijn in het pand om een glazen vergaderruimte te plaatsen.

Ruimtelijk gevoel

Verder is een kantoorkas flexibel in te delen en waardevast. U kunt kiezen voor een modern of klassiek uiterlijk door de kas in te richten met meubels. Er kunnen schuifdeuren in geplaatst worden en het is zelfs mogelijk om voor verlaagde drempels te kiezen. Afhankelijk van de materiaalkeuze zorgt een kantoorkas voor een hip en ruimtelijk gevoel in het kantoorpand.

Veilig werken in uw kantoor kas

Kortom, u kunt gemakkelijk een kantoorkas in een kantoor plaatsen. Zo creëert u op een creatieve manier met een glazen afscheiding een extra vergaderruimte. De kas zorgt ervoor dat u veilig kunt werken in een transparante omgeving. De ideale oplossing voor als thuiskantoor!

U kunt bij Gadero een maatwerk kantoorkas kopen of kiezen voor een van onze standaard kantoorkassen in een rechthoekig formaat. Voor vragen en advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in onze showroom!

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode