Keramische terrastegel Cera3Line Spectre Grey 45x90x3cm Gardenlux

Productnummer: GL70721   |   Luxe keramische tegels voor een strak terras

€ 64,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Cera3Line Spectre Grey 45x90x3cm Gardenlux

  • Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast
  • Duurzame keuze, gaat een leven lang mee
  • Luxe uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Niet geschikt voor een oprit

Keramische terrastegel Cera3Line Spectre Grey 45x90x3cm Gardenlux

Wilt u graag de perfecte combinatie tussen duurzaamheid en luxe? De Cera3Line Spectre Grey 45x90x3cm is precies wat u nodig heeft. Deze grijskleurige keramische terrastegels van A - merk Gardenlux maken de details in uw tuin compleet. De tegels hebben een moderne grijze kleur die door de kwaliteit van keramiek tijdloos is. Tegels van keramiek hebben de eigenschap dat ze altijd een luxueus aanzien hebben en zeer duurzaam zijn, met deze prachtige tegels is dat niet anders. Uw tuin zal er door deze fraaie tegels modern en luxe uitzien. Dus als u de beste combinatie van luxe en duurzaamheid wilt, kiest u deze 45x90x3cm Cera3Line Spectre Grey tegels van Gardenlux.

Waarom raden wij keramiek aan?

De voordelen, naast het indrukwekkende uiterlijk, van keramische tuintegels zijn groots. Keramiek is niet poreus en is daarom hebben vocht en vuil geen kans bij keramische terrastegels. Door deze eigenschap hechten mos en algen zich niet aan uw luxe tuintegels. Dit zorgt er logischerwijs voor dat het schoonmaken van uw terras een stuk sneller gaat dan bij bijvoorbeeld gewone betontegels. Deze prachtige Cera3Line Spectre Grey tegels zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ook Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast. Deze tegels, en dus ook uw terras, gaan een leven lang mee.

Twijfelt u nog?

Weet u niet zeker of dit de beste tegels voor uw terras zijn? Kijk dan even in ons uitgebreide keramische terrastegels assortiment. U vindt gegarandeerd de perfecte tegel die uw tuin de finishing touch geeft.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw Cera3Line keramische terrastegels van Gardenlux en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

Voor de doe-het-zelver

Gaat u uw luxe terras zelf aanbrengen? Wij adviseren om dit altijd samen te doen met een vakman. Zo beperkt of voorkomt u latere problemen met uw luxe keramische terrastegels. Kijk voor de zekerheid ook onderstaande filmpje. Hier staan handige tips over het plaatsen van kermaische tegels in.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Cera3Line Spectre Grey 45x90x3cm Keramische terrastegel Cera3Line Spectre Grey 45x90x3cm Gardenlux   |   Luxe keramische tegels voor een strak terras Op voorraad
€ 64,94 Per m2 incl. BTW