Keramische terrastegel Cera3Line Antracite 45x90x3cm Gardenlux

Productnummer: GL70719   |   Luxe keramische tegels voor een strak terras

€ 69,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Cera3Line Antracite 45x90x3cm Gardenlux

  • Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast
  • Duurzame keuze, gaat een leven lang mee
  • Luxe uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Niet geschikt voor uw oprit. WEL voor uw terras en looppad

Keramische terrastegel Cera3Line Antracite 45x90x3cm Gardenlux

De Cera3Line Pietre Serena Antracite 45x90x3cm is de ideale terrastegel als u graag een duurzaam en luxe terras wilt. Deze donkere keramische terrastegels van A - merk Gardenlux geven uw tuin de finishing touch. De tegels hebben een moderne antraciet zwarte kleur die door de kwaliteit van keramiek tijdloos is. Tegels van keramiek hebben de eigenschap dat ze altijd een luxueus aanzien met zich mee brengen, dat wordt door de antraciet zwarte kleur van deze tuintegels versterkt. Dus als u de beste combinatie van luxe en duurzaamheid wilt, kiest u deze 45x90x3cm Cera3Line Pietre Serena tegels van Gardenlux.

De voordelen van keramiek

De voordelen, naast het waanzinnige uiterlijk, van keramische tuintegels zijn enorm. Keramiek is niet poreus en neemt daarom geen vuil en vocht op. Door deze eigenschap hechten mos en algen zich niet aan uw keramische tuintegels. Dit zorgt er automatisch voor dat het schoonmaken van uw terras een stuk sneller gaat dan bij bijvoorbeeld gewone betontegels. Deze fraaie Cera3Line Pietre Serena Antracite tegels zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ook Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast. Deze tegels en dus ook uw terras gaan een leven lang mee.

Twijfelt u?

Weet u niet zeker of dit de beste tegels voor uw terras zijn? Kijk dan even in ons uitgebreide keramische terrastegels assortiment. U vindt gegarandeerd de perfecte tegel die uw tuin de finishing touch geeft.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw Cera3Line keramische terrastegels van Gardenlux en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Cera3Line Antracite 45x90x3cm Gardenlux Keramische terrastegel Cera3Line Antracite 45x90x3cm Gardenlux   |   Luxe keramische tegels voor een strak terras Op voorraad
€ 69,93 Per m2 incl. BTW