Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6.5 x 10 cm - Populair

Productnummer: EX70300 Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 89,45 Per 4 stuks
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6.5 x 10 cm - Populair

  • Zeer luxe en strak af te werken goten
  • Geen verzendkosten !
  • Ideale regengoot voor elk terras

Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6.5 x 10 cm - Populair

Deze Ultra drain watergoot set bestaat uit 4 goten inclusief aluminium roosters. De water goot ultra van 100 cm lengte, 6,5 cm breedte en 10 cm hoogte is een luxe kunststof hemelwater afvoergoot voor in de tuin. De afvoergoot kan gebruikt worden om uw terras, zwembad of oprit watervrij te houden. Door de smalle uitvoering van 6,5 cm is het een mooie goot met een luxe uitstraling. 

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Vergeet niet om verbindingstukken, eindstukken of iets dergelijks bij uw regengoot te bestellen. U vindt deze producten bij de verwante producten. 

De ultra drain serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Deze zijn allemaal te verkrijgen bij Gadero, de nummer 1 in sierbestrating. Ook kunt u deze watergoot set verbinden met PVC buizen naar uw sloot of koppelen aan drainagebuis.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Bestel meteen goedkope betontegels tot luxe keramische tegels of waaltjes stenen en zand meteen mee.

EAN: 8718246075400


Vragen & antwoorden over dit product

U biedt de 4 goten zonder bezorgkosten aan, maar als je er de benodigde verbindings- en eindstukken mee wilt bestellen dan komt er alsnog 60,- verzendkosten bij. Ik wil ook graag 2 eindstukken, vier verbindingstukken en een onder-uitvoer er bij bestellen..... Zonde van deze mooie aanbieding!

U kunt dit alles gratis geleverd krijgen ! U kunt voor een kortingscode een mail sturen naar Gerjan@gadero.nl

Hallo, Is dit product ook te verkrijgen als enkel ipv 4 stuks. Ik heb maar 1 meter tot 1 1/2 meter nodig. Mvg, Jesse

Deze zijn helaas alleen per 4 stuks verkrijgbaar. Zo worden ze verpakt. 

Goedendag, Zijn de verbindingsstukken inbegrepen of moeten die apart besteld worden? Bij voorbaat dank

De verbindingsstukken zijn niet inbegrepen. U dient hiervoor Verbindingsstuk Ultra Waterafvoer erbij te bestellen. Zie hiervoor de verwante producten. 

 

zijn deze goten ook los te krijgen?

Goedemiddag,

Deze specifieke goten zijn helaas alleen per 4 te verkrijgen.

Fijne dag.

Met vriendelijke groet,

 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair ultra drain watergoot 4 stuks Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6,5 x 10 cm Kunststof en aluminium - Populair Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Ruim op voorraad
€ 89,45 Per 4 stuks incl. btw