Logo Gadero
service
Gadero TV

Product Spotlight: Mega grote kunstkerstboom optuigen

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst11-12-2019

Bent u op zoek naar een enorme kunstkerstboom voor de feestdagen? Gadero is een echte specialist in kunstkerstbomen! De kracht van de Giant Tree is de stevige constructie van het metalen frame, hierdoor kan deze boom tot wel 12 meter worden aangeboden. Door de grote lengtes zijn deze kunstkerstbomen geschikt voor bijvoorbeeld winkelcentrums, stads- of dorpspleinen of scholen.

Kunstkerstboom eenvoudig in elkaar zetten

De Mega grote kunstkerstboom wordt geleverd met verschillende onderdelen:

 • Losse delen voor het stevige metalen frame

 • Losse top

 • Takken

 • Led Verlichting (optioneel)

De basis van deze kunstkerstboom bestaat uit het frame wat wordt geleverd in allemaal verschillende losse onderdelen. Dit zijn halve ringen die met elkaar moeten worden verbonden tot ringen. Dit is zeer eenvoudig door de voor gemonteerde bouten. Wanneer al deze onderdelen met elkaar zijn verbonden, kunnen de ringen op elkaar worden gestapeld. In het frame zitten speciaal gefreesde onderdelen, waarmee de ringen eenvoudig aan elkaar zijn te verbinden. Door het dwarsbalkje in de ringen wordt een trap gecreëerd, zodat u ook gemakkelijk de bovenste delen ook kunt monteren. Hierdoor heeft u geen ladder nodig!

Kunstkerstboom met of zonder verlichting

Wanneer het frame is gemonteerd kunt u beginnen aan de verlichting. Sla de verlichting een keer om de bovenste balk, en hang de stekker in de binnenkant van het frame. Wanneer de verlichting hangt kunt u beginnen met de top van de boom. Deze bestaat uit drie gedeeltes, waarvan de onderste twee geen takken hebben. Wanneer de top is geplaatst, kan het onderste gedeelte van de boom worden opgebouwd. Voordat u de takken erin hangt, is het verstandig deze eerst op de grond uit te vouwen. Wanneer u een rij met takken erin hebt gehangen, is wordt aangeraden de bundels met verlichting boven op die rij te leggen. Haak bij voorkeur de takken rondom de trap als laatste in, want zo kunt u makkelijk bij de verlichting.

Wanneer u de takken en verlichting heeft verdeeld over het frame is het tijd voor het leukste onderdeel, namelijk de kerstboom versieren!

Mooie kunstkerstboom

De grote kunstkerstboom is gemaakt van stevig PVC, wat ervoor zorgt dat de boom lang mooi blijft. De kerstbomen hebben, afhankelijk van hun grootte, tussen de 2200 en 40000 tips. Dit zijn de takjes van de boom. Het aantal tips geeft de dichtheid van de boom aan. Een kunststof boom met een groot aantal takken lijkt net echt en zo haalt u een volle kerstboom in huis. De Giant Tree kunstkerstboom is een echte eyecatcher dit seizoen.

Kunstkerstboom of echte boom thuisbezorgd

Voor een kerstboom hoeft u deze kerst helemaal niet de deur uit! Deze wordt namelijk gewoon bij u thuisbezorgd. Bij Gadero vindt u zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen, beide van de beste kwaliteit. Heeft u de perfecte (kunst)kerstboom gevonden? Laat hem dan eenvoudig bij u thuisbezorgen.

Voordelen van grote kunstkerstbomen

 • Loopt door tot de grond

 • Geschikt voor binnen en buiten

 • Met of zonder verlichting verkrijgbaar

 • Staalconstructie

 • Pvc-materiaal

 • Eenvoudig op te zetten

 • Instructies meegeleverd

 • Makkelijk op te bergen

 • Thuisbezorgd

Meer Gadero TV afleveringen