Logo Gadero
service
Gadero TV

#41 Welke kerstboom moet je kiezen? šŸŽ„

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst16-11-2017

Kerstbomen zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. In deze video leggen we uit wat de verschillen zijn tussen diverse kerstboomsoorten. We kijken naar de groene spar, omorika spar, zilver spar en de luxe nordmann kerstbomen.

#41 Welke kerstboom moet je kiezen? šŸŽ„
play video

De Groene Spar, de traditionele kerstboom, is qua prijs erg aantrekkelijk en heeft een lekkere geur. Hij heeft ook een aantal nadelen: hij is niet naaldvast, soms wat grillig van vorm en kan redelijk prikken.

De Omorika Spar, ofwel Servische Spar, heeft een mooie vorm en heeft een blauwige gloed. Deze boom is naaldvast en dus voor de gemiddelde prijsklasse een goede keuze!

De Zilver Spar, deze heeft prachtige takken met een zilveren gloed aan de onderkant. Deze kerstboom prikt niet en heeft een prachtige vorm. Voor iemand die iets bijzonders wil!

De Nordmann: het hoge segment van kerstbomen. Geen prikkende maar zachte naalden, perfecte vorm, a-kwaliteit en fantastisch breed. Eenmaal een Nordmann spar en je wil niet meer anders! Wel is de Nordmann een hogere prijsklasse en minder geschikt voor kleine woonkamers vanwege de brede onderkant.

Voor bovenste 4 kerstboomsoorten geldt dat Gadero deze in A-kwaliteit bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen kan leveren op vaste dagen per regio.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een gezaagde kerstboom zonder kluit. Hiervoor hebben wij de EasyFix standaard. Wij zorgen ervoor dat er een boorgat recht in de stam komt waarmee je de boom eenvoudig bevestigd op de standaard. Zo komt de kerstboom tijdens kerst 2017 kaarsrecht in uw woonkamer te staan.Ā 

Bestel nu je kerstboom met ons vliegticket-systeem: hoe eerder u besteld, hoe lager de kosten!

Meer Gadero TV afleveringen