Gadero klustips

Wij adviseren u altijd met handige stappenplannen en montagetips

Gadero klustips

Tuinontwerp Middelgrote tuin rond vrijstaande woning

Een vrijstaande woning komt meer tot zijn recht door een strakke tuin. Heeft u een vrijstaande woning en wilt u deze zelf inrichten of laten aanleggen door een hovenier? Met dit ontwerp voor een moddelgrote tuin rond een vrijstaande woning geven wij u de nodige dosis inspiratie. Gebruik ons ontwerp en leg deze rustieke tuin aan of gebruik bepaalde elementen om uw huidige tuin op te fleuren.

Plattegrond
Voor het ontwerp van deze vrijstaande woning met tuin hebben we gekozen om gebruik te maken van de volgende materialen en elementen:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voortuin
Het aanzicht in de voortuin wordt gekenmerkt door de strakke lagen hagen en een vak van split met daarin een appelboom. Fruitbomen hebben vele voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld winterhard. In deze voortuin hebben wij gekozen voor lage planten voor het huis. Zo houdt u de voortuin open en heeft u vanuit uw kamer een mooi uitzicht op de tuin. 

Achtertuin
In de achtertuin zijn drie ruimte terrassen gesitueerd. De terrassen liggen zowel in de zon als in de schaduw. De kleurrijke borders zijn gevuld met vasteplanten, veel bodembedekkers. heesters en bomen.

Tip: let bij het aanleggen van de tuin goed op de plaats van uw bomen in verband met schaduwvorming. 

Finishing Touch
Om de tuin helemaal compleet te maken hebben wij een kleine vijver met waterelement toegevoegd. Dit element zorgt voor extra sfeer in de tuin en zorgt voor een rustgevend kabbelend geluid. Zo komt u helemaal tot rust in uw eigen aangelegde tuin.

Tuinontwerp laten maken

Wilt u een maatwerk tuinontwerp laten maken? Wij helpen u verder! Ons ontwerpteam maakt graag een 3D tuinontwerp bij uw woning. Door het 3D tuinontwerp krijgt u direct een goed beeld wat Gadero voor u kan betekenen. Wij maken altijd alles op maat en naar uw wens. Zo zorgen wij voor een materialenlijst en een beplantingsplan. Eenvoudig, leesbaar en onmisbaar bij de aanleg van een tuin. 

Mis nooit meer aanbiedingen, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram