Logo Gadero
service

Overkapping G4434 MG Interflex 448 x 340 x 257 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
IFG4434-MG
Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)
Wanddikte 28 mm
blokhut_g4434_onbehandeld_interflex
overkapping_g4434_mg_interflex_detail_schuifdeuren_glas
overkapping_g4434_mg_interflex_detail_schuifdeuren_glas_2
blokhut_g4434_behandeld_interflex
overkapping_g4434_mg_interflex_plattegrond
Aanbieding
Per stuk,vanaf
6.474,95

5.179,96

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
340 cm
Breedte
448 cm
Hoogte
250 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
6.474,95
5.179,96incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met glazen schuifwanden (Helder gehard glas 10mm dik)

  • Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)

  • Uit te breiden met diverse opties

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
448 cm
Diepte
340 cm
Hoogte
250 cm

Overkapping G4434 MG Interflex 448 x 340 x 257 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een luxe overkapping met plat dak van ca. 4 x 3 meter voorzien van glazen schuifwanden waarmee u het zomergevoel verlengt en langer kunt genieten van het buitenleven? Overkapping G4434 MG van Interflex is dan de perfecte keuze. Deze luxe tuinverblijf heeft een totale buitenmaat van 448 cm breed, 340 cm diep en heeft een wandhoogte van 250 / 257 cm. Deze mondere houten overkapping van Interflex bestaat uit een wanddikte van 28mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren.

Deze moderne overkapping beschikt over luxe glazen schuifwanden die bestaan uit meerdere schuifbare glazen panelen die eenvoudig in zijn geheel of deels zijn te openen. Hierdoor creëert u in een handomdraai een open of gesloten tuinverblijf waar u ongeacht de weersomstandigheden kunt genieten van uw tuin. Omdat deze houten tuinverblijf met plat dak veel lichtinval biedt en geheel is af te sluiten, leent Overkapping G4434 MG van Interflex zich ook uitstekend als Tuinkantoor.

Glazen Schuifwanden (incl. accessoires)

De glazen schuifwanden van deze Overkapping G4434 MG van Interflex worden geleverd met glasplaten bestaande uit helder gehard glas, met een dikte van maar liefst 10mm dik. Het gehard glas van de schuifwanden behoren hiermee tot de categorie veiligheidsglas, wat tot 5 keer sterker is dan het ongehard glas van 10 mm. De onder- en bovenprofielen van de schuifwanden worden geleverd in de moderne kleur antraciet RAL 7016. Let op! De glazen schuifwanden (bestaande uit 6 glaspanelen) worden standaard geleverd met 1x 4-railsysteem, 1x 2-railsysteem, 2x U-profiel, 4x Tochtstrip met haar, 2x handgreep en bijbehorende schroeven.

Type / Model G4434 MG Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Buitenmaatwand 428 x 320 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 448 x 340 cm
Wandhoogte 250 / 257 cm
Oppervlakte 13,70 m2
Type Dak Platdak (EPDM tegen meerprijs)
Type Glas Helder gehard glas (10mm dik)
Soort ramen Glazen schuifwanden

Verduurzamen: impregneren

Deze Overkapping G4434 MG van Interflex wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling aan. Voor het behandelen heeft u twee opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons Overkapping G4434 MG van Interflex laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De overkappaing wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Overkapping G4434 MG van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Overkapping G4434 MG van Interflex in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de overkapping beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit het hout is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinverblijf doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de overkapping voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten van de wanden rondom kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de staanders en bovenprofielen (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de staanders, bovenprofielen en boeidelen kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele overkapping van Interflex in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw Overkapping G4434 MG van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare houten overkapping met glazen schuifwanden in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De houten Overkapping G4434 MG heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Dak(bedekking)

Deze Interflex Overkapping wordt geleverd exclusief EPDM. Het EPDM pakket voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen.

Fundering

Deze Interflex Overkapping is eenvoudig en snel te monteren. Zorg altijd voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u afwateringsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen). Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of bij voorkeur op een gestorte betonvloer. In alle gevallen raden we afwater aan. In combinatie met afwateringsbalken kan een verhoogpakket meebesteld worden. Dit pakket bestaat uit: 1x balk 440 x 150 x 420 cm vurenhout, 1x balk 440 x 150 x 210 cm vurenhout, 2x Maranti paalvoet (130 x 130mm) en 1x Maranti paalvvoet (130 x 200mm).

Let op! Voor de glazen schuifwanden is een solide fundering nodig welke altijd 100% waterpas ligt. Wij raden aan om de glazen schuifwanden op afwateringsbalken te monteren, om verzakking van de glazen schuifwanden te voorkomen en om water af te voeren. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van afwateringsbalken van geïmpregneerd vurenhout of hardhout.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw overkapping. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhutprofielen bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw overkapping worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 6-8 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Voor Interflex blokhutten en overkappingen gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Het pakket met de glazen schuifwanden worden separaat verstuurd van de houten overkapping van Interflex. Qua transport dient u rekening te houden dat de schuifwanden altijd rechtstreeks worden geleverd vanuit de fabrikant, die speciaal zijn ingericht op het gebied van transport voor deze glazen schuifwanden.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.

Bijbehorend bij dit product