Overkapping Plat Dak Odense XL Type 1 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm

Productnummer: DE12143   |   Luxe Red Class Wood Overkapping met plat dak   |   Gedroogd en geschaafd

€ 4.488,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 95,39 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Dakdoorvoer
Samenstelling Sluiten
 • € 4.488,95 Standaardproduct Overkapping Plat Dak Odense XL Type 1 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Plat Dak Odense XL Type 1 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Alles reeds op maat gezaagd, snel te plaatsen
 • Inclusief EPDM Dakbedekking
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 1 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm

Op zoek naar een luxe overkapping met plat dak van c.a. 6 x 4 meter van glad geschaafd en teruggedroogd Red Class hout? Deze voorgezaagde / prefab Red Class Overkapping Odense XL Type 1 overkapping is vrij te plaatsen en biedt met haar 550 x 378 cm volop ruimte voor een mooie tuintafel of loungehoek in uw tuin. Deze luxe overkapping van Red Class Wood hout wordt als prefab pakket geleverd, waarbij alle onderdelen op maat zijn voorgezaagd. Kortom, deze Odense Overkapping Platdak XL Type 1 is relaftief eenvoudig op te bouwen. Deze Odense XL Type 1 overkapping wordt geleverd exclusief wanden en is hiermee ook te gebruiken als bijvoorbeeld carport.

Red Class Wood

Red Class is het nieuwe geïmpregneerde naaldhout "houtsoort" met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Zo is Red class hout vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd. Meer informatie over deze nieuwe populaire houtsoort vindt u op onze Red Class Wood pagina.

Specificaties Red Class Overkapping Plat Dak Odense XL

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Plat dak
 • Dakcontronstructie gordingen: 6.5 x 17.5 cm
 • Schoren: 6.5 x 14 cm
 • Dakbeschot: 1.8 x 14.5 cm
 • Boeidelen: 28 x 19.5 cm + Sierlijst 28 x 9 cm
 • Dakbedekking: Incl. EPDM Rubberfolie
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab buitenverblijf Odense XL type 1

Overkapping Odense XL type 1 met plat dak van geschaafd Red Class hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. De voorgezaagde onderdelen zorgen ervoor dat u snel een prachtig bouwwerk neer kan zetten op de gewenste plek. Perfect voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met plat dak is 3.78 meter, de breedte is 5.5 meter en de hoogte is ca. 2.66 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Red Class overkapping is 500 x 328 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagt 300 cm en aan de voorkant 229 cm. 

Dit zeer complete bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm geschaafde staanders en ringbalken, 6.5 x 14 cm schoren, 28 x 19.5 boeidelen + 28 x 9 cm sierlijsten rondom en 18 mm dikte veer en groef dakbeschot.

Dakbedekking

Deze Red Class Odens XL type 1 overkapping wordt geleverd met EPDM rubberfolie als duurzame dakbedekking. Het platte dak is opgebouwd uit vellingdelen die het plafond een luxe uitstraling geven. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen in blank aluminium of modern antraciet. Kijk hiervoor bij de extra opties om een complete daktrimset mee te bestellen.

Montage tips

U kunt deze houten Red Class Wood overkapping Odense XL type 1 uitbreiden met dichte potdekselwanden in een modere kleur Zwart of Red Class. Wij adviseren om zijwanden en achterwanden op regelwerk te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie. Behandel de Red Class palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Monteer de 6 stuks 14 x 14 cm overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van betonpoeren. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de betonpoeren. 

Benieuwd hoe u het beste de betonpoeren voor deze overkapping plaatst, stelt en uitlijnt? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Maatwerk Overkapping

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief EPDM Dakbedekking (Duurzaam) Red Class Wood Overkapping Odense XL Type 1 Sfeer Overkapping Plat Dak Odense XL Type 1 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm   |   Luxe Red Class Wood Overkapping met plat dak   |   Gedroogd en geschaafd Op voorraad
€ 4.488,95 Per stuk incl. BTW