Logo Gadero
service

Patiokas

Op zoek naar een moderne patiokas voor op een dakterras, balkon of veranda? Hier vindt u een assortiment aan kleine tuinkassen geschikt om kruiden, sla en groente te kweken op bijvoorbeeld een balkon, kleine achtertuin of patio. Een patiokas of balkonkas is door zijn klein formaat handig en makkelijk te verplaatsen.

Patiokassen zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld modern zwart aluminum met veilheidsglas of van hout met polycarbonaat. Vindt hier tevens kleine verrijdbare patiokassen met klepraam voor het regelen van de temperatuur. Een kleine tuinkas is vaak voorzien van meerdere geintegreerde kweekschappen, zodat u op verschillende lagen naar hartelust kunt kweken. Uw patiokas of kleine tuinkas kopen via Gadero werkt eenvoudig en wij zorgen voor vakkundige bezorging.

Waarom een patiokas?

Een patiokas is vanwege zijn compact formaat ideaal voor plaatsing op een balkon, kleine binnentuin of patio. Vanwege het perfecte formaat en ideale klimaat is een balkonkas perfect geschikt voor het opkweken van kruiden en met name lage gewassen kweekbakjes of bijvoorbeeld hangende potten. Een kleine patiokas plaatst u eenvoudig tegen een muur. De meeste tuinkassen voor op het balken of terras zijn tevens licht van gewicht en verrijdbaar en hiermee ook eenvoudig te verplaatsen. 

Patiokas kopen?

Wilt u een patiokas of balkonkas kopen? Bij Gadero vindt u diverse patiokassen van tuinkas specialist Royal Well. Wij leveren o.a. verrijdbare zwart gecoate patiokassen met glas of van verduurzaamd hout met polycarbonaat. Populaire kassen voor op uw balken of patio zijn o.a. de Patiokas City Garden Zwart en Patiokas Rosemary's Choice van Royal Well. Zoekt u o.a. kweekbakjes of andere accessoires voor het inrichten van een pationkas? Bekijk dan ook ons assortiment aan tuinkas accessoires. Patiokassen leveren wij op maat als prefab bouwpakket via een pakketdienst in heel Nederland en België.

Meer keuze aan hobbykassen

Bekijk hier alle houten en aluminium broeikassen. Of ga voor een echte tuinkas. Kies uit A-merken zoals Royal Well en ACD. Bestel met echt glas of polycarbonaat kunststof wanden.