Noestvrije gevelbekleding

Western Red Cedar hout heeft verschillende gradaties in kwaliteit. Hierbij staat No 2 Clear and Better bovenaan. Alle planken met dit kenmerk hebben zijn van hoge kwaliteit en hebben een heel consistent uiterlijk. Ze zijn daarom zeer goed te gebruiken bij projecten waarbij het uiterlijk van het hout belangrijk is, zoals bij een gevel. Clear and Better planken bevatten vrijwel geen noesten, waardoor ze ook wel foutvrij genoemd worden. Daarnaast staan deze Red Cedar planken bekend om hun rustige lijntekening. Met Clear and Better Red Cedar planken maakt u een zeer luxe gevel.

Lees ook onze blog over het behandelen van Red Cedar voor meer informatie over de beste manier om deze houtsoort te verduurzamen. 

Voordelige Red Cedar

Red Cedar is zeer hoogwaardige gevelbekleding en dat ziet u ook gereflecteerd in de prijs. Clear and Better Red Cedar planken zijn de beste kwaliteit van deze houtsoort op de markt. Zeker als u een zeer duurzame en mooie gevel wil, is dit de houtsoort die u zoekt. Wilt u toch graag Red Cedar, maar voor een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor Select Tight Knotty Red Cedar. Deze planken hebben een ruiger uiterlijk met noesten, maar ze hebben ook veel karakter en zijn veel voordeliger dan de foutvrije versie van Red Cedar.

Gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende profielen, zoals halfhouts, Zweeds Rabat, rhombus en channel siding. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende vormen van gevelbekleding? Bekijk dan onze blog, waar wij u alles uitleggen over de verschillen tussen bijvoorbeeld rabatdelen, vellingdelen en Zweeds rabat potdeksel planken.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode