Logo Gadero
service

Red Cedar Clear and Better

Western Red Cedar vindt u bij Gadero in twee verschillende varianten: Clear and Better en Select Tight Knotty. Clear and Better is zeer hoogwaardig Red Cedar. Deze planken zijn foutvrij en bevatten dus vrijwel geen noesten. Dit geeft ze een zeer luxe uitstraling. Daarnaast hebben deze Red Cedar een fijne lijntekening. Door deze combinatie maakt u een hele rustig ogende gevel. Deze Western Red Cedar planken zijn van uitstekende kwaliteit en worden speciaal geselecteerd zodat u het best mogelijke hout heeft.

Western Red Cedar hout heeft verschillende gradaties in kwaliteit. Hierbij staat No 2 Clear and Better bovenaan. Alle planken met dit kenmerk hebben zijn van hoge kwaliteit en hebben een heel consistent uiterlijk. Ze zijn daarom zeer goed te gebruiken bij projecten waarbij het uiterlijk van het hout belangrijk is, zoals bij een gevel. Clear and Better planken bevatten vrijwel geen noesten, waardoor ze ook wel foutvrij genoemd worden. Daarnaast staan deze Red Cedar planken bekend om hun rustige lijntekening. Met Clear and Better Red Cedar planken maakt u een zeer luxe gevel.

Lees onze blog over het behandelen van Red Cedar voor meer informatie over de beste manier om deze houtsoort te verduurzamen. Lees ook onze blog over het voorvergrijzen van Red Cedar.

Voordelige Red Cedar

Red Cedar is zeer hoogwaardige gevelbekleding en dat ziet u ook gereflecteerd in de prijs. Clear and Better Red Cedar planken zijn de beste kwaliteit van deze houtsoort op de markt. Zeker als u een zeer duurzame en mooie gevel wil, is dit de houtsoort die u zoekt. Wilt u toch graag Red Cedar, maar voor een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor Select Tight Knotty Red Cedar. Deze planken hebben een ruiger uiterlijk met noesten, maar ze hebben ook veel karakter en zijn veel voordeliger dan de foutvrije versie van Red Cedar.

Kies uit diverse soorten profielen

Gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende profielen, zoals halfhouts, Zweeds Rabat, rhombus en channel siding. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende vormen van gevelbekleding? Bekijk dan onze blog, waar wij u alles uitleggen over de verschillen tussen bijvoorbeeld rabatdelen, vellingdelen en Zweeds rabat potdeksel planken.

Gevelbekleding inspiratie