Logo Gadero
service

Houten Camping Barrel 4.8 Interflex 215 x 480 x 225 cm Wanddikte 42 mm

Complete camping barrel
interflex_campingbarrel_480_sfeerfoto
interflex_campingbarrel_480_vooraanzicht
interflex_campingbarrel_480

5.576,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Mooie camping barrel

  • Inclusief dakbedekking

  • Compleet bouwpakket incl. bankjes, trap en bed

  • Onbehandeld (behandelen aanbevolen)

Houten Camping Barrel 4.8 Interflex 215 x 480 x 225 cm Wanddikte 42 mm

Heeft u een camping of vakantiepark en bent u opzoek naar leuke kleine vakantie huisjes? Dan kan deze houten camping barrel 4.8 van Interflex niet ontbreken. De barrel wordt geleverd inclusief zwarte bitumen dakshingles. Dankzij de ronde vorm loopt het water gemakkelijk weg en heeft u geen dakgoten nodig. Deze houten barrel van Interflex is 215 cm breed, 480 cm diep en heeft een nokhoogte van 225 cm. De kleine barrel is uitgevoerd met een enkele deur en drie ramen. De camping barrel beschikt dus over voldoende lichtinval en zorgt voor een echt campinggevoel.

Deze barrel van Interflex wordt geleverd als DHZ pakket en is compleet voorzien van alle benodigdheden zoals twee bankjes, een bed en tafel. Na levering hoeft u deze houten barrel alleen nog zelf te monteren.

Deze Interflex camping barrel heeft een wanddikte van 42 mm en funderingsmaat van ca. 419 x 206 cm. Het camping huisje is voorzien van twee standaard draai-kiep ramen (sparingsmaat 37.5 x 66.5 cm) aan de voorzijde en 1 breed kiepraam (sparingsmaat 165 x 59 cm) aan de achterzijde. De camping barrel is aan de voorzijde voorzien van een kleine luifel van 370 mm.

Camping Barrel 4.8 - wanddikte 42 mm

Deze camping barrel van Interflex is uitgevoerd met een wanddikte van 42 mm van 100% Noord-Europees vuren hout van A-kwaliteit. De drie ramen en enkele deur zijn voorzien van standaard kwaliteit met isolatie glas (12mm dik).

Type/model Camping Barrel Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 42 mm
Funderingsmaat 419.6 x 206 cm
Totale buitenmaat 480 x 215 cm
Luifel 37 cm
Nokhoogte 225 cm
Dakbedekking Incl. Bitumen dakshingles zwart
Type glas Isolatie glas

Dakbedekking

De houten barrel van Interflex wordt standaard geleverd inclusief zwarte Bitumen dakshingles. De asfaltnagels (voor montage van de dakshingles) wordt ook meegeleverd. Zo kunt u direct aan de slag na levering van deze camping barrel. Dankzij de ronde vorm van de barrel is een dakgoot of waterafvoer niet nodig.

Complete camping barrel

Deze houten barrel wordt geleverd inclusief gevelplanken, roestvrijstalen ringen en alle benodigde montage attributen zoals schroeven, bouten e.d. De houten camping barrel is eenvoudig zelf in elkaar te zetten door middel van de bijgeleverde montagehandleiding.

Let op! Deze houten barrel wordt geleverd als compleet DHZ pakket. Zo dient u zelf de ruimte voor de deur en ramen uit het hout te zagen. Het pakket wordt geleverd met uitgebreide handleiding zodat de barrel gemakkelijk zelf op te bouwen is.

Interflex camping barrel 4.8

Deze camping barrel van Interflex is gemaakt van standaard Noord-Europees vurenhout. De houten barrel wordt onbehandeld geleverd. Wilt u deze verduurzamen, beits het hout alvorens u de barrel monteerd. Camping barrel 4.8 is tevens beschikbaar in Thermowood (thermisch gemodificeerd hout). Thermowood is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Wanneer u voor deze uitvoering kiest, dan zijn enkel de wanden van de barrel voorzien van Thermo hout. De ramen en deur zijn gemaakt van vurenhout en voorzien van een coatinglaag.

Interflex camping barrel 4.8 onbehandeld

Deze camping barrel 4.8 van Interflex is gemaakt van standaard Noord-Europees vurenhout. De barrel wordt onbehandeld geleverd. Wilt u deze verduurzamen, behandel het hout zowel aan de binnen- als buitenkant alvorens u de camping barrel monteerd. Ons advies is om de wandelementen te behandelen met onze Embalan of Embadecor blokhut beits. Kies uit blank aflakken of verf de barrel in een vrolijke kleur.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken voor deze onbehandelde houten toilet, mits uit voorraad leverbaar. Voor deze Interflex camping toilet geldt geen vaste leverdag per postcodegebied. Interflex producten worden rechtstreeks geleverd, de transporteur neemt zelf contact op voor de levering.