#50 Trellis schermen plaatsen

In alweer aflevering 50 van Gadero TV laten we de 3 soorten trellis schermen, ook wel draadschermen en gaaspanelen genoemd zien. Ook ziet u hoe u deze trellis schermen van hout of verzinkt staal monteert in uw tuin.

De grote voordelen van deze open tuinschermen? De trellis schermen zorgen dat een schutting wat opengebroken wordt. Uw tuin wordt minder hokkerig. Kleine tuinen lijken daardoor groter dan met een volledig dichte schutting. Daarnaast zijn draadschermen erg betaalbaar en in combinatie met bijvoorbeeld klimop een mooie afwisseling tussen schuttingschermen door.

Benodigd gereedschap

  • Grondboor
  • Paalhamer
  • Boormachine
  • Lange waterpas
  • Schroeven 4x30 mm rvs

Welke soorten trellis schermen zijn er?

De meest verkochte variant is het stalen Trellis scherm van verzinkt metaal. Daarnaast is er ook een scherm van roestig staal, ook wel betonstaalmat genoemd. Ook populair zijn Trellis schermen geheel van hardhout of naaldhout in diverse soorten en maten. Daarnaast heeft Gadero.nl tevens een combischerm, dit is een draadscherm van verzinkt staal met een houten kader. Bekijk alle trellis schermen en gebruikte materialen hier aan de rechterkant! Ontdek tevens de video voor meer tips en uitleg.

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram