Logo Gadero
service
Gadero TV

#50 Trellis schermen plaatsen

Gadero logo
Geschreven doorHenk Jan
Geplaatst26-01-2018

In alweer aflevering 50 van Gadero TV laten we de 3 soorten trellis schermen, ook wel draadschermen en gaaspanelen genoemd zien. Ook ziet u hoe u deze trellis schermen van hout of verzinkt staal monteert in uw tuin.

De grote voordelen van deze open tuinschermen? De trellis schermen zorgen dat een schutting wat opengebroken wordt. Uw tuin wordt minder hokkerig. Kleine tuinen lijken daardoor groter dan met een volledig dichte schutting. Daarnaast zijn draadschermen erg betaalbaar en in combinatie met bijvoorbeeld klimop een mooie afwisseling tussen schuttingschermen door.

Benodigd gereedschap

  • Grondboor

  • Paalhamer

  • Boormachine

  • Lange waterpas

  • Schroeven 4x30 mm rvs

Welke soorten trellis schermen zijn er?

De meest verkochte variant is het stalen Trellis scherm van verzinkt metaal. Daarnaast is er ook een scherm van roestig staal, ook wel betonstaalmat genoemd. Ook populair zijn Trellis schermen geheel van hardhout of naaldhout in diverse soorten en maten. Daarnaast heeft Gadero.nl tevens een combischerm, dit is een draadscherm van verzinkt staal met een houten kader. Bekijk alle trellis schermen en gebruikte materialen hier aan de rechterkant! Ontdek tevens de video voor meer tips en uitleg.