Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu Terragrijs 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak

Productnummer: KA11362   |   Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.549,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.549,95 Standaardproduct Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu Terragrijs 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu Terragrijs 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak

  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • Geen bezorgkosten
  • Exclusief dakbedekking

Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu Terragrijs 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak

Goldendorf 5 Terragrijs is een tuinhuis met in de hoek een dubbele deur en dakaanbouw van 240 cm. Goldendorf 5 geleverd enkelzijdig geverfd / behandeld in de kleur Terragrijs is een tuinhuis van Karibu wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze blokhut is voorzien van een dubbele deur voorzien van kunstglas. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 19 mm blokhutprofielen met steek-/schroefverbinding. Door zijn praktische ontwerp met de deuren op de hoek is Goldendorf 3 Terragrijs van Karibu de perfecte oplossing voor in de hoek van een tuin. De overkapping van 240 cm leent zich uitstekend voor plaatsing van o.a. een tuin- of loungeset.

Let op! Het aanbouwdak van 240 cm kan enkel links tegen het tuinhuis gepaatst worden.

Karibu Verfsysteem

Goldendorf 5 met dakaanbouw is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Het behandelen gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Goldendorf 5 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze Goldendorf 5 tuinhuis met overkapping een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

De afmeting van blokhut Goldendorf is 242 x 246 x 218 cm met een overkapping van 240 cm. De dubbele deur is 121 x 173 cm. De funderingsmaten zijn 242 x 246 cm. Het dak heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 15.5 cm en achterzijde 7.5 cm. Aan de zijkanten 14.5 cm.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Goldendorf 5 Terragrijs met dakaanbouw van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en veiligheidsslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dichte wanden overkapping (extra optie)

Goldendorf 5 behandeld met de kleur Terragrijs wordt standaard geleverd met een dakaanbouw van 240 cm. U kunt als extra optie kunt u voor de overkapping van 240 cm kiezen voor dichte wanden. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een achterwand en zijwand voor de dakaanbouw van 240 cm. 

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Goldendorf 5 Terragrijs met dakaanbouw wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Goldendorf 5 Terragrijs is het tevens mogelijk om een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting mee te bestellen voor platte daken. Deze speciaal ontwikkelde houten dakgootset wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloerpakket

Goldendorf 5 Terragrijs met dakaanbouw van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in basis berging. Houten vloer in de berging van Goldendorf 5 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen van 6 - 9 weken.

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Goldendorf 5 Karibu Terragrijs met aanbouwdak Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu Terragrijs met aanbouwdak 482 x 246 x 218 cm   |   Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm
€ 1.549,95 per stuk incl. btw