Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs met Dakaanbouw 453 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11358   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 1.429,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.429,95 Standaardproduct Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs met Dakaanbouw 453 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs met Dakaanbouw 453 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs met Dakaanbouw 453 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm

Goldendorf 3 Terragrijs is een tuinhuis met in de hoek een dubbele deur en dakaanbouw van 240 cm. Goldendorf 3 geleverd enkelzijdig geverfd / behandeld in de kleur Terragrijs is een tuinhuis van Karibu wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze blokhut is voorzien van een dubbele deur voorzien van kunstglas. Door zijn praktische ontwerp met de deuren op de hoek is Goldendorf 3 Terragrijs van Karibu de perfecte oplossing voor in de hoek van een tuin. De overkapping van 240 cm leent zich uitstekend voor plaatsing van o.a. een tuin- of loungeset.

Let op! Het aanbouwdak van 240 cm kan enkel links tegen het tuinhuis gepaatst worden.

Karibu Verfsysteem

Goldendorf 3 met dakaanbouw is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Het behandelen gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Goldendorf 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze Goldendorf 3 tuinhuis met overkapping een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

De afmeting van basis hoekblokhut Goldendorf 3 Terragrijs is 213 x 217 x 218 cm. De standaaard overkapping die wordt geleverd heeft een totale breedte van 240 cm. Hiermee is de totale breedte van Goldendorf 3 met dakaanbouw ca. 453 cm. 

Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De dubbele deur is 121 x 173 cm. De funderingsmaten zijn 217 x 213 cm. Het dak heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 17.5 cm en achterzijde 7.5 cm. Aan de zijkanten 16.5 cm. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 19 mm blokhutprofielen met steek-/schroefverbinding.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Goldendorf
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 433 x 217 cm
Funderingsmaat 209 x 213 cm
Nokhoogte 218 cm
Ramen Geen 
Deuren 1 Dubbele deur (121 x 173,5 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  3°
Dakoppervlak (m²) 10,7 m²
Inhoud (m³) 5 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs met dakaanbouw van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en veiligheidsslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Goldendorf 3 kan ook verkrijgbaar zonder overkapping. Tuinhuis Goldendorf 3 zonder overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 482 x 246 cm? Kies dan voor blokhut Goldendorf 5 met overkapping. Wilt u ditzelfde model zonder overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Goldendorf 3. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x2 meter blokhut Goldendorf 3 met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Goldendorf 3 Terragrijs met dakaanbouw wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Let op! Kies u voor de langere overkapping van 280 cm, kies dan ook bij de extra opties de benodigde zelfklevende dakfolie voor de overkapping van 280 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Goldendorf 3 Terragrijs is het tevens mogelijk om een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting mee te bestellen voor platte daken. Deze speciaal ontwikkelde houten dakgootset wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Deze houten dakgootset is geschikt voor zowel de standaard overkapping als voor de overkapping van 280 cm.

Houten vloerpakket

Goldendorf 3 Terragrijs met dakaanbouw van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in basis berging. Houten vloer in de berging van Goldendorf 3 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen van 6 - 9 weken.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Goldendorf 3 Karibu Terragrijs met overkapping Tuinhuis Goldendorf 3 Terragrijs Karibu met aanbouwdak 453 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.429,95 Per stuk incl. BTW