Logo Gadero
service

Tuinhuis Kandern 9 Karibu 364 x 304 x 222 cm

Productnummer
KA11301
28 mm steek-/schroefsysteem
Inclusief dubbele vleugeldeur
Makkelijk op te bouwen
schermafbeelding_2018_11_16_om_154627_4
82992_01
82992_02
82992_03
schermafbeelding_2018_11_15_om_161338_6
82992_05
82992_06
Per stuk,vanaf

2.099,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
304 cm
Breedte
364 cm
Hoogte
222 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Dakbedekking plat dak
2.099,95incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Made in Duitsland, A-kwaliteit

 • Van duurzaam scandinavisch vuren hout

 • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd

 • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

 • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
1200 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
364 cm
Diepte
304 cm
Hoogte
222 cm

Tuinhuis Kandern 9 Karibu 364 x 304 x 222 cm

Kandern is een tuinhuis met vele mogelijkheden. Deze kunt u geverfd bestellen en is tevens uit te breiden met een overkapping. Dit tuinhuis komt van onze Duitse leverancier Karibu en komt uit de speciale Woodfeeling collectie. Kandern is van Scandinavisch vurenhout en is gemaakt van 28 mm wandplaten in het steek- / schroefsysteem en kan zo snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het lessenaarsdak is van massief houten platen.

Afmetingen

De maten van de Kandern 9 van Karibu zijn 364 x 304 x 222 cm. De funderingsmaat is 360 x 300 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 354 x 294 cm. De deuropening is 140 x 170 cm. Het dak is 294 x 332 cm en heeft een helling van 6°. De oversteek van het dak is aan de voor zijde is 18 cm, achterzijde 14 cm en aan de zijkanten 17 cm. Het raam is B 289,5 x H 18,6 cm / B 280,5 x H 9,6 cm.

Standaard meegeleverd

De Kandern 9 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en cilinderslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. Het brede raam is vast en voorzien van kunstglas. De dakgootset is kleurloos keteldruk geimpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem.

Fundering en houten vloer

De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water.

Kandern 9 is uit te breiden met een houten vloer, deze optie kunt u kiezen als u een vloer in de berging wilt hebben.

Deur

De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. Het brede raam is vast en voorzien van kunstglas.

De Kandern 9 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren.

Dakbedekking

Het dak wordt opgebouwd uit massieve dakplanken. Wij raden aan de zelfklevende dakfolie mee te bestellen voor een goede bescherming van uw dak. Deze zelfklevende dakfolie kan snel en veilig op een stofvrije ondergrond geplakt worden. Het is extreem duurzaam en u hoeft niet te lassen.

Als extra optie kunt u een Dakgootset bestellen. De dakgootset is kleurloos keteldruk geimpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem.

Overkapping en Terragrijs

Kandern 9 is ook uit te breiden met een overkapping of u kunt hem ook in de kleur Terragrijs aanschaffen. De kleur Terragrijs geeft u blokhut een luxere uitstraling.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat.

Levertijd

De Kandern 9 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen (maart - oktober) kan dit oplopen tot 6-8 weken.