Tuinhuis Kerko 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA1110   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breide met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 999,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 999,95 Standaardproduct Tuinhuis Kerko 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kerko 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm

  • 8 vaste ramen op de hoek voor extra licht inval
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kerko 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm

Op zoek naar een moderne houten tuinhuis met plat dak wat beschikt over veel lichtinval? Kerko 4 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en beschikt over 8 vaste lichtuitsparingen met kunstglas ( 23.5 x 31.5 cm per element) in de hoek van het huisje. De 2 hoekvensters met ieder 4 vaste lichtuitsparingen zorgen voor veel lichtinval in dit faaie houten huisje. Karibu Woodfeeling tuinhuis Kerko 4 van 3x2 meter kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem. Dit tuinhuisje valt onder de blokhut 3x2 meter categorie.

Afmetingen

Woodfeeling Tuinhuis Kerko 4 is 302 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog (voorkant). De binnenmaat van deze houten berging is 294 x 209 cm. Houten systeemhuis Kerko type 4 van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze onbehandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en is daarmee de perfecte keuze voor de handige doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering.

Dit moderne tuinhuisje met licht schuin aflopend dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (139 x 175 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De afmetingen van de lichtpanelen zijn 51.5 x 32 cm per element. Kerko 4 wordt tevens geleverd met 60 mm brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken voor een goede fundering. 

Let op! Tuinhuis Kerko 4 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Deze houten berging met hoekvensters beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikte houten dakplaten. Het totale dakoppervlakte van het platte dak is 7,9 m² en het dakoverstek is 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkant en 7 cm aan de achterkant. Kerko 4 van Karibu wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking.

Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van tuinhuisje Kerko 4.

Dakgootsets Karibu

Voor het afvoeren van hemelwater zijn voor deze Kerko 4 van Karibu diverse dakgootsets als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneede houten dakgootset met druppelketing of een PVC dakgootset. De dakgootsets zijn eenvoudig op maat te maken en te monteren en worden door Karibu geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Houten vloerpakket 

Tuinhuis Kerko 4 wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in deze berging bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief vuren houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering van Kerko 4 kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Levering

De levertijd van Kerko 4 van het Duitse A-merk Karibu bedraagd circa 3 weken. Kerko 4 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd van Karibu kan in het hoogseizoen, van maart t/m oktober, oplopen (6 - 9weken). Houd hier rekening mee.

Type tuinhuis Kerko van Karibu is ook leverbaar in de kleur Terragrijs en met dakaanbouw / overkapping. Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
8 vaste lichtuitsparingen in de hoek van het huis Kerko 4 Sfeerfoto Tuinhuis Kerko 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breide met diverse opties Ruim op voorraad
€ 999,95 per stuk incl. btw