Tuinhuis Northeim 5 Terragrijs 369 x 369 x 248 cm

Productnummer: KA11077   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in Terragrijs   |   38 mm wanddikte   |   Draai-/kantelramen (60x170cm) met echt glas als extra optie bij te bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 2.899,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Samenstelling Sluiten
  • € 2.899,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 5 Terragrijs 369 x 369 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 5 Terragrijs 369 x 369 x 248 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Uit te breiden met Draai-/kantelramen 60 x 170 cm (extra optie)
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Northeim 5 Terragrijs 369 x 369 x 248 cm

Op zoek naar reeds geverfd tuinhuisje? Tuinhuis Northeim 5 uit de Woodfeeling collectie van Karibu wordt standaard enkelzijdige behandeld geleverd in de kleur Terragrijs. Northeim 5 Terragrijs is vanwege zijn totale oppervlakte perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen en tuingereedschap. Daarnaast beschikt deze houten berging over dubbele deuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 170 cm) met ieder 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels. Door de openslaande deuren is Northeim 5 ook uitermate geschikt als tuinverblijf en verlengstuk van uw tuin.

Karibu Verfsysteem

Northeim 5 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd in de kleur terragrijs wat zorgt voor 100% bescherming van het hout. Het speciaal ontwikkelde Karibu verfsysteem zorgt o.a. voor een gekleurde afdichting en bespaart u zowel een hoop geld en tijd, terwijl het hout wordt beschermd voor de komende jaren. Deze blokhut behoort tot de blokhut 4x4 meter categorie. De deuren, kozijnen en lijsten van Northeim 5 worden behandeld geleverd in de kleur ivoorwit (RAL 1015). De combinatie van terragrijs en ivoorwit geven dit thuinhuisje een fraai uniek karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Northeim 5 van ca. 4 x 4 meter in de kleur terragrijs is een extra ruime houten tuinhuis met een moderne look uit de Woodfeeling collectie van het Duite A-merk Karibu. Tuinhuis Northeim 5 Terragrijs is maar liefst 369 cm breed, 369 cm diep en heeft een maximale hoogte aan de voorkant van 248 cm. De binnenmaat van deze extra stevige berging is 357 x 357 cm. Tuinhuis Northeim 5 van Karibu kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. Deze berging wordt tevens geleverd met ca. 60 mm brede keteldruk geïmpregneerde funderingbalken.

Draai-/kantelramen voorkant Northeim 5 (extra optie)

Northeim 5 in Terragrijs van Karibu wordt standaard geleverd zonder ramen. Als extra optie kunt u 1 of 2 fraaie langwerpig voorgemonteerde draai-/kantelramen (60x170cm), voorzien van echt glas, voor aan de voorkant als extra optie meebestellen. Door deze draai-/kantelramen (60x170cm), in de kleur ivoorwit, mee te bestellen (meerprijs) creeert u extra lichtinval in deze modere berging Northeim 5 van Karibu.

Dak(bedekking)

Northeim 5 van Karibu beschikt over een licht schuin dak (lessenaarsdak) met een dakhelling van 7 graden. Het licht aflopende platte dak zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm dakbeschot en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater zijn ook diverse dakgootsets van Karibu als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een complete PVC dakgootset. De dakgootsets worden door Karibu geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Dit fraaie tuinhuisje wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in tuinhuis Northeim 5? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 5 Terragrijs van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 5 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd van Karibu tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, bedraagd ca. 6 - 9 weken.

Northeim 5 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Northeim van Karibu is ook onbehandeld (niet geverfd) leverbaar en met dakaanbouw / overkapping. Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geverfd geleverd in Terragrijs Northeim Karibu Terragrijs Sfeerfoto Tuinhuis Northeim 5 Terragrijs 369 x 369 x 248 cm   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in Terragrijs   |   38 mm wanddikte   |   Draai-/kantelramen (60x170cm) met echt glas als extra optie bij te bestellen Ruim op voorraad
€ 2.899,95 per stuk incl. btw