Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm

Productnummer: KA111013 Behandeld met Karibu verfsysteem in Terragrijs   |   38 mm wanddikte   |   Met kunststof glas en hang + sluitwerk

€ 4.469,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 94,99 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Samenstelling Sluiten
  • € 4.469,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm

Op zoek naar een reeds geverfde tuinhuis met overkapping van ca. 7 x 3 meter? Northeim 4 met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu wordt standaard enkelzijdig behandeld geleved in de kleur Terragrijs. De basis berging van Northeim 4 is vanwege zijn ruimte uitermate geschikt voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen en tuingereedschap. Door de openslaande dubbele vleugeldeuren met ieder 3 lichtpanelen van kunstglas is Northeim 4 terragrijs ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een bijvoorbeeld van een tafel als verlengstuk van uw tuin. De dubbele tuinhuisdeuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 170 cm) hebben 3 lichtbanen van kunstglas en een cilinderslot met 2 sleutels.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed, blokhut 7x3 meter.

Karibu Verfsysteem

Northeim 4 met aanbouw / overkapping van 330 cm uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd in de kleur terragrijs wat zorgt voor 100% bescherming van het hout. Het speciaal ontwikkelde Karibu verfsysteem zorgt o.a. voor een gekleurde afdichting en bespaart u zowel een hoop geld en tijd, terwijl het hout wordt beschermd voor de komende jaren. Het kwalitatieve tuinhuisje behoort tot de categorie 7x3 meter. De gebruikte kleur terragrijs is milieuvriendelijk, omdat het o.a. vrij is van oplosmiddelen.

De deuren, kozijnen en lijsten van Northeim 4 worden geleverd in de kleur ivoorwit (RAL 1015). De combinatie van terragrijs en ivoorwit geven dit thuinhuisje een modern en trendy karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Tuinuis Northeim 4 met overkapping in de moderne kleur terragrijs heeft een wanddikte van maar liefst 3.8 cm (38 mm) en is in totaal 699 cm breed, 309 diep en 248 cm hoog. Northeim 4 met overkapping wordt standaard geleverd met een basis berging van 369 cm breed, 309 diep, 248 cm hoog inclusief dakaanbouw van 330 cm. Daarmee komt de totalte breedte uit op 699 cm. Deze luxe geverfde berging voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout.

Dichte zij- en achterwand (extra optie)

Deze moderne tuinhuis wordt standaard geleverd met een open overkapping van 330 cm zonder dichte wanden. Northeim 4 van Karibu Terragrijs kan tevens worden geleverd inclusief dichte wanden. Kies uit enkel een dichte achterwand of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand voor de meegeleverde overkapping van 330 cm. Northeim 4 van Karibu in Terragrijs met overkapping en dichte wanden kunt u bestellen via de extra opties (meerprijs). Met een overkapping inclusief dichte wanden zit u extra beschut en geniet u langer van het buitenleven in uw tuin.

Dak(bedekking)

Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 6 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm massief houten dakbeschot en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater is ook een dakgootset van Karibu als extra optie mee te bestellen. De transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting wordt door Karibu geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Northeim 4 Terragrijs met overkapping wordt door Karibu standaard gelverd exclusief houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer in tuinhuis Northeim 4? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Draai-/kantelramen Ivoorwit voorkant Northeim 4 (extra optie)

Northeim 4 van Karibu Terragrijs wordt standaard geleverd zonder ramen voor in de dichte basis berging. Als extra optie kunt u 1 of 2 fraaie langwerpig draai-/kantelramen (60x170cm), voorzien van echt glas, voor aan de voorkant als extra optie meebestellen. Het draai-/kantelraam die als extra mee kan worden geleverd wordt geleverd in de kleur Ivoorwit en geeft een modern karakter aan deze fraaie tuinhuis in combinatie met terragrijs. Door deze draai-/kantelramen (60x170cm) Ivoorwit mee te bestellen (meerprijs) creeert u extra lichtinval in deze modere berging Northeim 4 van Karibu.

Levertijd

De levertijd van Northeim 4 met overkapping in terragrijs van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 4 met overkapping wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd van Karibu, tijdens het hoogseizoen van maart tot oktober, bedraagd ca. 6-8 weken.

Northeim 4 Terragrijs met overkapping wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Northeim van Karibu is ook onbehandeld (niet geverfd) leverbaar en als basis tuinhuis zonder dakaanbouw / overkapping. Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geverfd geleverd in Terragrijs Northeim Karibu met overkapping Terragrijs Sfeerfoto Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm Behandeld met Karibu verfsysteem in Terragrijs   |   38 mm wanddikte   |   Met kunststof glas en hang + sluitwerk Op voorraad
€ 4.469,95 Per stuk incl. BTW